Fratele lui Lindsay Lohan a debutat ca model

15 martie, 2016
frate lindsay lohan jpeg

Un alt Lohan este gata să acapareze lumina reflectoarelor. Cody Lohan, fratele de 19 ani al actriţei Lindsay Lohan, tocmai şi-a făcut debutul în lumea modellingului.

A semnat un contract cu agenţia de modelling IMG

Până nu demult era cunoscut drept puştiul sfios, frate cu Lindsay Lohan. Acum, însă, puştiul este de fapt un tânăr foarte interesant, ajuns în atenţia unei agenţii de modelling, care lucrează cu vedete precum Gigi şi Bella Hadid sau fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber.

Vrea să-şi construiască o identitate în modelling

De altfel, fericita veste a fost dezvăluită de acum două luni de către Lindsay, printr-o postare pe Instagram, însă tocmai acum Cody a putut face publică înţelegerea dintre el şi agenţia IMG.

Cody, care acum se prezintă drept Dakota Wyatt Lohan, a crescut în lumina reflectoarelor, însoţind-o pe celebra sa soră, de multe ori, la diverse evenimente publice. Însă, de acum în colo, Cody nu va mai avea nevoie de sora pentru a-i deschide anumite uşi, căci îşi construieşte un nume pentru el. Mai ştim şi că actualul manager al lui Cody este chiar mama sa, Dina.

Cody este învăţat cu lumina reflectoarelor, fiind fratele lui Lindsay Lohan

Amintim că nu e prima oară când Cody apare pe un podium, acesta defilând prima oară la vârsta de 9 ani pentru diverse colecţii vestimentare pentru copii. De asemenea, Cody a apărut într-un film alături de sora sa. Este vorba de o apariţie singulară în pelicula ”The Parent Trap”, pe când Cody avea doar 2 ani.

Cody şi Lindsay au o relaţie foarte bună

Iar dacă adolescentul Cody vi se pare foarte simpatic, atunci ar trebui să ştiţi că este extrem de îndrăgostit de tânăra de 20 de ani, pe nume Taylor Iacono, iar contul lui de Instagram fiind martorul iubirii celor doi.

Îndrăgostit lulea de iubita sa

Sursa foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg