Frumoase sau dizgraţioase pe covorul roşu

8 noiembrie, 2011

Cu ocazia unei petreceri organizate, pe 8 noiembrie, de o revistă destinată femeilor, vedetele s-au luat la întrecere în stil şi atitudine. Descoperă cine a rupt gura târgului cu ţinuta alesă şi cine a dat chix pe covorul roşu!

Cu ocazia unei petreceri organizate, pe 8 noiembrie, de o revistă destinată femeilor, vedetele s-au luat la întrecere în stil şi atitudine. Descoperă cine a rupt gura târgului cu ţinuta alesă şi cine a dat chix pe covorul roşu!

Jennifer Lopez a strălucit (la propriu) în ţinuta pe care a purtat-o. Cârcotaşii sunt de părere că nuanţa deschisă a rochiei vedetei nu-i flatează formele trupului, în timp ce îndrăzneaţa crăpătură lasă la vedere o coapsă puţin prea dolofană, pe când alţii sunt încântaţi de alegerea vestimenatră a divei latino. Ţie îţi place sau nu?

Jessica Alba a fost, în viziunea unora, prea sobră în outfit-ul care copiază stilul şcolăresc. Nu trebuie dat uitării, însă, faptul că ţinuta este potrivită unui eveniment monden datorită paietelor aplicate. Consideri de bun gust rochia actriţei sau crezi că nu o avantajează deloc?

Imediat ce observi consistenţa materialului şi chiar croiala rochiei actriţei Emma Stone, nu poţi să nu te gândeşti că ţinuta seamănă cu o draperie. N-ar fi nicio problemă atât timp cât i-ar sta ei bine, însă îţi dă impresia unei ţinute prea mari pentru trupul vedetei. Tu ce zici, e pe placul tău?

După ce a câştigat premiul Cel mai frumos trup din showbiz-ul american, Jennifer Aniston se poate lăuda şi cu o vestimentaţie care s-o pună în valoare. Ce avem, totuşi, să-i reproşăm vedetei serialului Friends e că alege, ca de fiecare dată aproape, varianta cu care nu poate da greş. Puţină mai multă îndrăzneală n-ar strica, nu?

Fostul Secretar de Stat, Condoleezza Rice, a făcut o alegere nepotrivită pentru statutul şi constituţia sa. Şi-a dorit, cel mai probabil, să lase deoparte costumele terne, negre, însă grijul paietat nu e o opţiune. A trecut de la o extremă la alta. Crezi că Rice a mers prea departe sau nu?

Lui Debbie Harry, fostul vocal al trupei Blondie, îi dăm o bilă albă pentru ţinuta all black şi pentru colierul ales. Însă o penalizăm pentru lipsa de inspiraţie de-a combina un sacou negru cu o fustă de aceeaşi nuanţă, cu un croi demodat. Ce să mai spunem de dresul care se vede iţind din săndăluţe şi de peruca mult prea albă?!

Actriţa Kerry Washington arată ca un superstar! Coafura e frumoasă, lasă loc cerceilor spectaculoşi să se vadă, însă pantofii ar fi de dorit să fi fost nişte sandale finuţe, în nuanţe neutre. A, şi e posibil ca tăietura rochiei să fie prea adâncă pentru o persoană cu pulpe destul de dezvoltate. Dar e posibil să mă înşel. Ce zici?Recente pe Ok! Magazine

3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg
carte1 jpg
gradi jpg