Gafă vestimentară la Cannes! Cine şi-a expus zona intimă?

19 mai, 2016
"The Unknown Girl (La Fille Inconnue)"   Red Carpet Arrivals   The 69th Annual Cannes Film Festival jpeg

De cele mai multe ori, când vedetele vor să impresioneze cu o ţinută spectaculoasă, se întâmplă neprevăzutul: tivul rochiei agăţat în tocul sandalei, o adiere de vânt prea puternică, o căzătură, nepotrivirea măsurii ţinutei etc. Dar majoritatea gafelor vestimentare celebre de pe covorul roşu implică expunerea a prea mult din zonele intime.

Bella Hadid la premiera "La Fille Inconnue" a purtat o rochie foarte sumară

A fost şi cazul modelului de origine palestiniană Bella Hadid, sora mai mică a mai-celebrei Gigi Hadid, care a captivat privirile tuturor celor prezenţi la Festivalul de Film de la Cannes în ziua de miercuri. Cuceritoarea brunetă de 19 ani a purtat o rochie extrem de sexy de culoare roşu intens, din mătase, realizată de Alexandre Vauthier Couture.

Modelul a arătat mult prea mult pe covorul roşu la Cannes

Prezenţa Bellei Hadid la premiera filmului The Unknown Girl a fost una memorabilă nu doar datorită croielii riscante şi seducătoare, dar şi faptului că a lăsat puţin loc imaginaţiei, modelul preferând să-şi expună foarte mult corpul – poate chiar prea mult!

Bella Hadid a gafat la elegantul festival de film

Fotografii au surprins-o pe Bella în momentele-cheie în care a relevat mai mult decât dorea – sau poate dorea... căci presa a şi scris despre gafa vestimentară la Cannes a micuţei Hadid. Tăietura pe picior pare infinită, iar decolteul abisal şi spatele gol au arătat corpul perfect al modelului, rochia fiind o piesă atât de delicată şi de senzuală, că cu greu s-ar fi putut aştepta cineva să nu fluture la prima adiere de vânt.

Bella Hadid pare foarte sigură pe ea, pozând în toate ipostazele

Dar aceste detalii nu par s-o fi deranjat prea mult, ba din contră, Bella pozând foarte curajos ca o femeie sexy şi seducătoare, mândră de silueta sa.

Prea mult? Modelul a ales o rochie foarte senzuală, uşor cam nepotrivită pentru Cannes

FOTO GETTY IMAGES, WENN.COM