Gala Young Hollywood: Monica Gabor, printre vedetele prezente!

28 iulie, 2014

Gala premiilor Young Hollywood premiază talentele cele mai promiţătoare din lumea filmelor, teleziviunii, sportului, modei şi multe altele. Anul acesta, pe covorul roşu s-au perindat tinerele VIP-uri

Gala premiilor Young Hollywood premiază talentele cele mai promiţătoare din lumea filmelor, teleziviunii, sportului, modei şi multe altele. Anul acesta, pe covorul roşu s-au perindat tinerele VIP-uri precum Vanessa Hudgens, Bella Thorne, Kelly Osbourne şi mulţi alţii, unele dintre ele fiind nominalizate la celebrele trofee şi votate de tinerii între 13-19 ani. Gala a avut loc ieri,dar va fi difuzată în seara aceasta.

Bella Thorne

Este una dintre cel mai bine îmbrăcate, date fiind vârsta şi genul evenimentului. Actriţa de 16 ani a ales o rochie roz pal, foarte drăguţă, semnată Miu Miu, ca şi sandalele metalice. Ea a luat premiul pentru stil, You’re So Fancy.

Kelly Osbourne

Rar lipseşte Kelly de la astfel de evenimente. De data aceasta, a fost gazda galei şi a ales o ţinută rock mini albă cu ţinte, dar a schimbat 4 în total, pe parcursul serii.

Vanessa Hudgens

Şi ea s-a încadrat la bine îmbrăcate, însă nu suntem convinşi de piesele uşor nepotrivite pentru seara evenimentului: fusta lungă, albă şi diafană BadgleyMischka, cu topul din denim. Totuşi, actriţa a fost premiată ca Trendsetterul anului pentru stilul proaspăt, chic şi tineresc!

Ashley Tisdale

Actriţa de 29 de ani a ales o rochie frumoasă, albă, semnată Three Floor, în colţuri. Ea a fost nominalizată la Social Media Superstar şi a câştigat!

La eveninment a fost prezentă şi Monica Gabor, cu promovarea băuturii Mr. Pink.

Anna Camp

Actriţa din True Blood a optat pentru o rochie fină, feminină, de nuanţa rozului pal.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png