Garderoba lui Kate Middleton. Vezi cât costă fiecare rochie şi de unde îţi poţi cumpăra una la doar 50 de lire!

12 aprilie, 2016
FotorCreated jpeg

Trebuie să recunoaştem. Nu există ambasador sau manechin mai potrivit pentru casele de modă britanice decât cea mai stylish ducesă din lume, Kate Middleton. De când a început acest turneu regal prin India şi Bhutan alături de William, Kate a schimbat deja mai mult rochii, unele deosebit de frumoase, cu printuri colorate şi din materiale fluide.

Această rochie s-a vândut în ritm ameţitor

Cea purtată, ieri, de exemplu, o superbă rochie crem vintage, semnată Emilia Wickstead, la un preţ de 1.760 de lire sterline, este, astăzi, doamnelor şi domnilor, sold out!

Alte trei sunt încă de vânzare, iar noi îţi spunem unde şi cu cât!

Preţ: 50 lire sterline

Preţ: 30 lire

Rochia burgundi, cu print etnic, purtată astăzi de ducesă, o poţi găsi pe site-ul glamorous.com, la preţul de 50 de lire sterline. Ba chiar poţi alege o variantă mai ieftină, în acelaşi stil, la doar 30 de lire sterline!

Preţ: 795 de lire sterline

Rochia poate fi purtată şi cu botine

Superbul model în culorile mării, din dantelă delicată, purtată la întâlnirea cu premierul indian, costă 795 de lire sterline şi poate fi cumpărată de pe site-ul temperleylondon.com.

Preţ: 2.990 de lire sterline

Cea mai scumpă piesă este ansamblul cu top şi fustă lungă în valoare de 2.990 de lire sterline, de pe acelaşi site, temperleylondon.com, ţinută în care Kate a strălucit aseară, la un dineu în onoarea reginei.

O variantă mai ieftină poate fi această rochie maxi, din şifon, la 450 de lire sterline, de pe net-a-porter.com. Creaţia este semnată Needle & Thread.

Preţ: 450 de lire sterline