Gata vara? Pregăteşte-te pentru sezonul călduros din 2022 cu aceste trenduri de nelipsit din garderobă

24 august, 2021
1 okmagazine pexels ali pazani 3626313 jpg jpeg

Dacă ai crezut că septembrie este singura lună care găzduieşte parade de modă ce prezintă trendurile de primăvară / vară şi că New York, Londra, Milano şi Paris sunt cele patru oraşe care dictează cele mai mari tendinţe ale sezonului, este posibil să neglijezi ceea ce devine rapid una dintre cele mai apreciate săptămâni ale modei din industrie.

Scandi Fashion Stalwart Copenhaga, care tocmai şi-a închis porţile prezentării trendurilor pentru anul 2022, a fost primul fashion show care şi-a prezentat viziunea pentru sezonul viitor. Drept urmare, abia aşteptăm să treacă rapid următoarele luni, să sărim peste iarnă şi să ne trezim purtând aceste mega tendinţe prezentate recent la Scandi.

Şi, deşi s-ar putea să fim familiarizaţi cu spectacole precum Dior, Saint Laurent şi Chanel la Paris, Marc Jacobs şi The Row în New York, Victoria Beckham şi Burberry în Londra şi Prada şi Miu Miu în Milano, de la săptămâna modei de la Copenhaga nu lipsesc branduri de modă cunoscute şi mult iubite.

De la Ganni şi Rotate la Baum Und Pferdgarten, Remain, Saks Potts şi By Malene Birger, acest show de modă este un punct culminant sezonier atât pentru fanii modei, cât şi pentru cumpărători şi editori de modă, deopotrivă graţie designerilor săi contemporani.

În plus, cu o listă de oaspeţi pe care s-au regăsit oameni precum Emili Sindlev, Jeanette Madsen, Pernille Teisbaek, Thora Valdimars, Nnenna, Hanna Stefansson, Chrystelle Eriksberger şi Anna Winck, Scandi şi-a făcut un renume ca reunind una dintre cele mai creative mulţimi la o săptămână a modei oriunde în lume.

Dar ce tendinţe de rochiţe, combinaţii şi culori au domnit pe podiumul de la Copenhaga pentru sezonul viitor? Iată câteva tendinţe de modă Scandi pe care le vom purta cu toţii în primăvara anului viitor...

Topuri bralette

Bluzele decupate au câştigat multă faimă în ultimele luni, dar se pare că pentru sezonul de primăvară / vari 2022 ele urcă şi mai sus în trenduri, bralettele devenind o opţiune în întregime viabilă. Poartă-le cu pantaloni largi şi un strat deschis supradimensionat deasupra pentru a crea o siluetă contradictorie şi complementară.

Multicolor abstract

Deşi stilul de stradă promovat de Scandi era cunoscut pentru angajamentul său loial faţă de culorile neutre, designerii au început să injecteze un pic mai multă culoare. Pentru sezonul viitor de primăvară / vară, multicolorul este în trenduri şi apar pe rochiţe într-o manieră abstractă care seamănă cu opere de artă.

Costum alb

Albul a fost un trend real în ultimii ani, dar, deşi a fost folosit în principal pentru haine precum un trening, se pare că Scandi extinde utilizarea sa la costume albe de vară. Acestea funcţionează la fel de bine la birou, cât şi acoperite cu confetti pe treptele unei biserici, la o nuntă.

Talie joasă

Cei dintre noi devotaţi taliei înalte ar putea avea nevoie să respire adânc, deoarece pentru sezonul primăvară / vară lucrurile coboară destul de mult. Treningurile, pantalonii de costum, fustele şi chiar blugii vor trece din nou la talia joasă.

Portocaliu

În timp ce unele nuanţe sunt complet universale, putând fi purtate în fiecare sezon – gândeşte-te la culori neutre, roz pal şi bleumarin, în special – din când în când o nuanţă super-puternică va apărea ca de nicăieri şi va fi  peste tot în magazinul tău preferat. Pentru primăvara / vara 2022, portocaliul  super acru va fi această culoare.

Franjuri

Pentru primăvara / vara lui 2022 vom vedea ornamente cu franjuri – nuanţe mai subtile ale trendului – ce împodobesc tot felul de piese, de la rochiţe la sacouri sau tivurile fustelor şi paltoane. Nici accesoriile noastre preferate nu scapă, franjurile fiind o modalitate foarte bună de a injecta un pic de textură în look.

Argintiu metalic

Materialele metalice sunt adesea populare atunci când vine vorba de îmbrăcămintea de seară, dar pentru îmbrăcămintea de zi sunt mult mai puţin omniprezente. Cu toate acestea, aşa cum este prezentat de unele dintre etichetele noastre preferate din Copenhaga, este o perspectivă complet viabil. Asociază un argintiu metalic cu un trench sau un blazer pentru a neutraliza aspectul şi pentru a introduce o perspectivă mai casual.

Plasă neagră

Plasa tricotată este cu adevărat în trenduri în acest moment şi, în timp ce sezonul de primăvară / vară din 2021 a venit cu întruchipări super luminoase şi multicolore şi tipărite, sezonul de primăvară / vară  din 2022 trece la negru. Fie că este aruncată peste bikini sau purtată cu tocuri pentru o seară în oraş, plasa neagră este un mod foarte uşor de a face un statement.

Rochii albe cu broderie

În timp ce rochiile albe nu sunt cu siguranţă o perspectivă revoluţionară pentru vară, săptămâna modei de la Copenhaga a venit cu câteva interpretări unice ale acestui clasic, dându-i o întorsătură mai contemporană, cu broderii croite şi fabricaţie inteligentă, făcând loc unui aspect mai sexy şi pur. Poartă rochiţe albe cu broderie în vacanţa pe plajă de anul viitor.

Foto: Pexels



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg