Genţi din piele naturală în culorile primăverii 2018

13 martie, 2018
Diamanti 3 jpeg

Primăvara este anotimpul perfect pentru a-ţi reîmprospăta look-ul. Dacă te-ai săturat de culorile reci ale iernii, atunci ştii că acum e momentul perfect să treci la nuanţe mai calde. Şi cu ce altceva să începi dacă nu cu accesoriul tău preferat - geanta.

image

DiAmanti.ro este magazinul online de genţi din piele naturală care îţi vine în ajutor. În colecţia 2018 se regăsesc toate culorile sezonului şi toate modelele de genţi din piele la care te-ai putea gândi, de la rucsacuri de piele şi plicuri de piele, la serviete şi genţi office.

image

De peste 5 ani de zile suntem prezenţi pe piaţa din România cu produse din piele naturală atent lucrate în Italia, ţara-mamă a unora dintre cele mai renumite case de modă. Ne mândrim cu unele dintre cele mai variate colecţii de genţi care sunt totodată de o calitate superioară. Dacă să rămâi în pas cu moda ţi se pare de multe ori o provocare, noi te scăpăm de griji pentru că DiAmanti este mereu la curent cu trendurile, iar accesoriile noastre nu au vârstă.

image

Cumpără geanta de damă preferată care te va transforma într-o femeie chic şi rafinată, iar noi îţi oferim transport gratuit şi garanţia că te vei bucura de acest accesoriu pentru mult timp de acum înainte.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg