Gentlemen's Gala: Kim Kardashian, desemnată femeia anului! Vezi şi alte ţinute ale vedetelor

3 septembrie, 2014
kim k si kanie jpeg

Marţi seara, o spectaculoasă gală de premiere a unei celebre reviste dedicate lifestyle-ului masculin a readus, pe covorul roşu, o suită de celebrităţi numai una şi una, îmbrăcate strălucitor şi pretenţios. Până la urmă, nu este vorba de orice eveniment, ci de unul de nişă în lumea fashion, vital popularităţii vedetelor, an de an.

Marţi seara, o spectaculoasă gală de premiere a unei celebre reviste dedicate lifestyle-ului masculin a readus, pe covorul roşu, o suită de celebrităţi numai una şi una, îmbrăcate strălucitor şi pretenţios. Până la urmă, nu este vorba de orice eveniment, ci de unul de nişă în lumea fashion, vital popularităţii vedetelor, an de an.

Mare ne-a fost mirarea, însă, când am aflat că Femeia Anului a fost desemnată soţia lui Kanye West... Kim Kardashian. Îmbrăcată într-un bodysuit obraznic de decoltat, din latex, acoperit cu o fustă transparentă şi strălucitoare, starleta a mulţumit celor prezenţi pentru onoare. Ruşine, gentlemeni!, am spune, cu siguranţă există femei mult mai potrivite pentru statutul acesta. Să trecem mai departe, însă.

image

Să ne clătim ochii cu o pereche frumoasă, mai discretă decât anterior menţionata: Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton, care se tot ceartă şi împacă de ani de zile. Cei doi, îmbrăcaţi superb la patru ace, sperăm să ajungă într-un final la altar, căci se potrivesc de minune şi pare că se iubesc cu năbădăi.

Rebelul model Cara Delevingne bineînţeles că a avut o apariţie teribilă în ambele sensuri: teribil de fashionistă, mizând pe voal negru, cu inserţii florale, transparent şi foarte seducător, direct pe pielea ei, dar noroc cu pantalonii negri sumari. Şi o apariţie teribilă, căci după câteva pahare, a căzut în genunchi.

Chipeşul Gerard Butler a venit solo, dar ca un gentleman adevărat!

La fel şi Benedict Cumberbatch, tot la patru ace, perfect pentru eveniment.

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a avut o apariţie mai puţin formală decât ne-am fi aşteptat, foarte frumoasă şi elegantă.

Rita Ora a forţat nota şi şi-a expus picioarele lungi, într-o rochie metalică, mizând pe un look mai gotic.

Ellie Goulding nu a ales cea mai avantajoasă rochie pentru silueta ei, dar apreciem că nu a fost vulgară. Rochia sa albă a fost simplă şi romantică.

Jessie J a dat-o în bară cu opţiunea ei vestimentară: o rochie satinată de culoare verde, prea decoltată şi sus, şi jos. Prea mult, pentru o gală atât de elegantă.

La fel, Lindsay Lohan, care a mizat pe animal print şi un şliţ îndrăzneţ, prea nepotrivit pentru seara londoneză

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG