Gisele Bundchen, adio modelling după 20 de ani: supermodelul de-a lungul vremii

16 martie, 2015
ht brady gisele jef 141027 16x9 992 jpeg

Aproape că ne obişnuiserăm cu modelul brazilian să fie dintotdeauna pe catwalk încât ne vine tare greu să acceptăm că se retrage din industria modellingului, după mai bine de 20 de ani de carieră

Aproape că ne obişnuiserăm cu modelul brazilian să fie dintotdeauna pe catwalk încât ne vine tare greu să acceptăm că se retrage din industria modellingului, după mai bine de 20 de ani de carieră. La 34 de ani, însă, frumoasa va participa la ultima prezentare de modă în cadrul Săptămânii modei de la Sao Paolo, în aprilie.

Aici, cu soţul ei, Tom Brady

image

Mama a doi copii cu Tom Brady, Benjamin şi Vivian, va defila pentru ultima oară pe 20 aprilie ca manechin. Însă fostul model Victoria’s Secret – s-a retras în 2007 de la faimosul brand de lenjerie intimă – are un motiv întemeiat pentru care-şi permite să facă această mişcare îndrăzneaţă de timpuriu, spre deosebire de alte supermodele care activează şi la 40-50 de ani.

Aici, în 1999 şi 2000, la 19-20 de ani

image
image

Să nu uităm că brazilianca este, de 8 ani încoace, cel mai bine plătit model din lume! De ce să ne mire, aşadar, faptul că spune adio modellingului? Însă nici vorbă ca Gisele, care are şi propria linie de lenjerie intimă, să renunţe de tot la a-şi încânta fanii cu trupul ei perfect şi deloc îmbătrânit.

Aici, în 2003

image

Ea va continua să fie imaginea anumitor branduri celebre, cu care are contracte, pentru că nu-şi imaginează viaţa fără muncă. Şi nici noi fără trupul ei de vis, cum a catalogat-o însuţi Alexander McQueen, după apariţia acesteia pe catwalk în 1998: “The Body”!

Mai jos, Gisele în 2005 şi apoi în 2013, pe catwalk şi apoi pozând pentru Vogue Paris

image
image

FOTO GETTY IMAGES