Gopo în alb şi negru. Ce creaţii vestimentare au ales vedetele pentru covorul roşu

6 mai, 2022
Gopo 2022 in alb si negru tinute de covorul rosu jpg

Cea mai aşteptată gală de premiere a anului a avut, dincolo de premii, discursuri şi controverse, şi latura sa estetică, unde premianţi au fost designerii români.

Ca în fiecare an, gala Premiilor Gopo pune în mişcare toate palierele artistice, de la actorii şi cineaştii care îşi doresc confirmarea pe ecrane şi până la designerii care visează la un moment de glorie în faţa blitzurilor fotografilor.

Evenimentul, considerat echivalentul Oscarurilor de peste Ocean, a reunit personalităţi din toate domeniile artei vizuale, de la actori de teatru şi film, până la vedete de televiziune şi creatori de modă. Căci, dincolo de mult râvnitele statuete Gopo, care reprezintă, în sine, o recunoaştere a breslei actoriceşti, şi covorul roşu are divele sale.

Anul acesta, estetica red carpet-ului a fost foarte polarizată, de la vestimentaţiile ultra glam până la cele de urban street şi de la cele de un alb imaculat, aproape studiat, până la cele de un negru intens, dramatic.

Dar, deşi vestimentaţia all black sunt considerate cele mai elegante şi puţin supuse greşelii, de data aceasta all white-ul a făcut senzaţie pe covorul roşu.

Elvira Deatcu, Monica Bîrlădeanu şi Rodica Lazăr
Elvira Deatcu, Monica Bîrlădeanu şi Rodica Lazăr

Actriţele care au îndrăznit să poarte alb au fost Ioana Flora, Elvira Deatcu (în Nissa), Monica Bîrlădeanu (în M. Marquise), cărora li s-a alăturat şi vedeta de televiziune Andreea Raicu (într-o ţinută Styland).

Octavian Strunilă şi Anca Dumitra
Octavian Strunilă şi Anca Dumitra

La antipozi, Monica Davidescu (într-o rochie Cosmina Englizian), Dana Rogoz (Solace London), Victoria Răileanu (Mark-Off), Ioana Bugarin (Murmur Clothing) au ales negrul. Ceva mai "nehotărâtă" a fost Anca Dumitra, a cărei ţinută mixa albul cu negrul, în timp ce rochia purtată de Ştefana Samfira şi semnată chiar de soţul ei, Cristian Samfira, avea un accent floral în alb şi negru.

Giulia Nahmany
Giulia Nahmany

Cu lumina s-au jucat şi Rodica Lazăr (în Nissa), Giulia Nahmany (în Rhea Costa) şi Olimpia Melinte (în Coeur de Nuit), care au optat pentru tonuri metalice.

Aylin Cadîr
Aylin Cadîr

Iar focul pasional a fost adus de rochiile roşii purtate de Amalia Enache (în Maria Lucia Hohan), Aylin Cadîr şi Andreea Grămoşteanu (în Rhea Costa).

FOTO: pagina oficială, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg