“Grăsuţa” familiei Kardashian a pozat sexy pentru o revistă de fitness!

13 aprilie, 2016
3319D7EA00000578 0 image a 2 1460477397162 jpeg

Chiar aşa s-a desemnat chiar ea: “grasa” familiei, referindu-se la faptul că de-a lungul timpului ea este cea care a avut cele mai mari probleme cu greutatea. Dar şi cea care a muncit cel mai mult pentru a ajunge acum la o siluetă de vis, pozând chiar pe coperta celebrei reviste de fitness, Shape!

Khloe Kardashian este o fanatică a fitnessului

Pictorialul arată cât de tonifiată şi de bine lucrată este vedeta

Khloé Kardashian arată fabulos în pictorialul realizat pentru publicaţia în cauză, mizând pe corpul tonifiat, extrem de lucrat şi de armonios conturat. Efectele fitnessului intensiv se văd cel mai bine acum, odată cu aceste fotografii cu starleta în vârstă de 31 de ani – mai tânără decât surorile ei, Kim şi Kourtney Kardashian.

După ani de zile în care era numită “sora aia grasă” a familiei, Khloé se bucură nespus să apară într-o revistă de nişă, povestind că fitnessul şi mersul la sală a salvat-o după despărţirea de Lamar Odom. “Super încântată de pictorialul realizat pentru Shape! Fii mândru de silueta ta! Fii mândru de călătoria ta”, a comentat vedeta pe social media, alături de fotografia cu coperta revistei.

Cu mici nemulţumiri, însă…

Sperăm că fotografiile nu sunt foarte retuşate, căci Khloe chiar arată bine!

Vedeta a recunoscut că poartă machiaj la sala de fitness, dar nu în exces

“Am făcut atâtea fotografii mai bune!”, a comentat Khloé, tot pe Twitter, nemulţumită de alegerea pozei de copertă. “Îmi place mult revista şi sunt încântată să fiu pe copertă, dar am făcut atâtea fotografii mai bune pentru asta”, a spus ea. “Mi-aş fi dorit să fi ales alte poze cu alte ţinute, nu cu acel look simplu şi gri”. Noi zicem că e bine şi-aşa: simplu şi la subiect!Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg