La Hollywood se poartă alb! Vezi ce vedete au optat pentru ţinute all white!

Citeste tot despre:

, , ,

Deşi au stilişti personali care se ocupă de imaginea lor, poartă ţinute unicat, vestimentaţia  acestor vedete au un punct comun: culoarea! Multe dintre vedetele şi personalităţile de peste ocean au ales să poarte săptămâna aceasta culoarea albă.  

Actriţa în vârstă de 41 de ani Kate Beckinsale a purtat o rochie albă, care i-a venit ca şi turnată. Accesorizată corect, rochia i-a asigurat vedetei o apariţie de senzaţie pe covorul roşu.

Click pe următoarea!

Jennifer Lopez este o altă vedetă care a ales o ţinută de culoare albă. Bluza de dantelă şi pantalonii cu talie înaltă i-au dat cântăreţei de 45 de ani un aer sofisticat şi sexy.

Prezentă la un eveniment din New York, Anne Hathaway a ales o rochie în culoarea untului. Deşi puţin cam  conservatoare, ţinuta a avantajat-o şi i-a dat un aer şcolăresc.

Zoe Kravitz ştie cum să iasă în faţă. Ţinuta marca Dior i-a garantat vedetei o prezenţa la rubrica cele mai bune apariţii pe covorul roşu. Accesoriile şi încălţămintea fac parte din acelaşi registru.

Se pare că ţinuta Camillei Parker-Bowles nu a fost una inspirată. Deşi costumul deux pieces i-a venit de minune, o ţinută asemănătoare a purtat şi prima doamnă de Monterrey Gretta Salinas de Medina.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA