HOT pe red carpet în Maria Lucia Hohan - Giulia Nahmany vs. Kate Hudson

28 octombrie, 2016
DSC 0333 jpeg

Ieri seară, la petrecea OK! Desginers on the Red Carpet, vedeta noastră a purtat o ţinută demnă de covorul roşu hollywoodian.

image

Giulia Nahmany a strălucit ieri seară, la Le Chateau, într-o rochie metalică, semnată de creatoarea de modă Maria Lucia Hohan - cea care, de câţiva ani încoace, e la mare căutare şi printre vedetele din Cetatea Filmului.

Întâmplarea face ca acelaşi model să fi fost purtat anterior de o altă blondă celebră, Kate Hudson, la petrecerea Vanity Fair.

image

Maria Lucia Hohan îmbracă cele mai frumoase femei din lume în rochii diafane şi foarte feminine.

Artista şi-a luat diploma în design textil de la renumitul Institut Superior des Arts Apliquees de la Paris, după care s-a mutat la Milano, unde a lucrat la Krizia, sub îndrumarea Miucciei Mandelli.

La 23 de ani şi-a deschis primul atelier în Bucureşti. Inceputul ei a fost unul timid, dar Maria avea un plan bine pus la punct pentru viitor.

În 2010, filmul „Black Swan” a creat un adevărat trend în moda internaţională, ţinutele inspirate de lumea baletului fiind la mare căutare. Iar atunci când editorii de fashion de la marile publicaţii internaţionale au început să caute colecţii de modă pe care să le folosească în pictoriale, creaţiile Mariei Lucia Hohan s-au potrivit perfect.

În ultimii ani, rochiile semnate de Maria au ajuns sa fie purtate de nume mari din showbizz-ul internaţional, precum Jennifer Lopez, Eva Longoria, Taylor Swift, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Lana del Rey sau Rosario Dawson.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg