ÔÇť├ÄncoronareaÔÇŁ Reginei B. Stilul gravidei Beyonc├ę

2 mai, 2017
asta jpeg

Cea mai recent─â apari┼úie a c├ónt─âre┼úei, la Wearable Art Gala, a confirmat preferin┼úa vedetei pentru un accesoriu spectaculos chiar ┼či pentru un star de calibrul ei ÔÇô coroana care ├«i confer─â o aur─â de zeitate ├«n timpul celei de-a doua ei sarcini. Ce alte elemente sunt nelipsite din garderoba faimoasei gravide?

image

Ca o adev─ârat─â capodoper─â, a┼ča ar─âta Beyonc├ę pe 29 aprilie, la Wearable Art Gala, eveniment organizat de mama ei, Tina Lawson. Diva ├«ns─ârcinat─â cu gemeni s-a prezentat la African American Museum din California ├«ntr-o rochie ro┼čie din m─âtase ┼či o coroan─â floral─â, care a captat privirilor tuturor celor prezen┼úi la eveniment. Beyonc├ę a fost ├«nso┼úit─â de so┼úul ei Jay Z ┼či de fiica lor, Blue Ivey, ├«ns─â to┼úi trei au s─ârit peste ├«nt├ólnirea cu presa, pe covorul ro┼ču, ┼či au intrat direct la gal─â. P─âcat, ne-am fi dorit mai multe ipostaze cu gravida care abordeaz─â un stil vestimentar at├ót de spectaculos!

image

Nici m─âcar atunci c├ónd merge la vreun meci de baschet nu renun┼ú─â la ┼úinutele WOW. C├ónd s-a aflat ├«n primul r├ónd la NBA All-Star Game ├«n New Orleans, al─âturi de so┼úul ei Jay-Z ┼či fiica lor Blue Ivy, faimoasa gravid─â a purtat o pereche de jean┼či rup┼úi, c├ót se poate de confortabili, dar ┼či sandale cu toc ├«nalt ┼či un kimono care a fost piesa de rezisten┼ú─â din tot outfit-ul. ├Än valoare de 21.945 de dolari, kimono-ul de la Gucci ├«i ascundea burtica de gravid─â ┼či, ├«n acela┼či timp, ├«i d─âdea o not─â dramatic─â ├«ntregii ┼úinute. Mai e necesar s─â preciz─âm c─â acel kimono a f─âcut ravagii pe internet imediat ce a fost admirat pe Beyonc├ę?!

image

├Än martie, la aniversarea tat─âlui ei vitreg, Regina Bey nu s-a sfiit s─â-┼či etaleze din nou abdomenul proeminent ├«n ┼úinuta aleas─â pentru acea ocazie. Astfel, ea a purtat o rochie din catifea neagr─â, scurt─â ┼či c├ót se poate de mulat─â, asortat─â cu ni┼čte cizme peste genunchi, un chocker tot negru ┼či o po┼čet─â Gucci Dionysus. Sexy!

image

Nu at├ót de dramatic─â precum ┼úinuta de scen─â pe care o purtase ├«n acea sear─â, pe 12 februarie, ├«n timpul show-lui impresionant sus┼úinut ├«n cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, dar nici ┼čteas─â nu putem spune c─â este aceast─â rochie. Rochia tip siren─â, ro┼čie ┼či str─âlucitoare, i-a eviden┼úiat superb sarcina ┼či i-a pus ├«n valoare decolteul sexy. Nu-i de mirare c─â Beyonc├ę a fost vedeta serii, nu-i a┼ča?

image

Ei da, acesta a fost momentul care a definit cel mai bine stilul extravagant al divei care urmeaz─â s─â-┼či extind─â familia cu gemeni! Rochia, creat─â de Peter Dundas ┼či purtat─â de Beyonc├ę pe scena Grammy 2017, a combinat toate elementele cheie ale trend-ului actual ÔÇô de la auriul pre┼úios, la broderia cu m─ârgele ┼či transparen┼úa ademenitoare a ┼úes─âturii. Se pare c─â sursa de inspira┼úie pentru un asemenea outfit au fost zei┼úele africane, hinduse ┼či cele romane.

image

O surpriz─â extraordinar─â a fost autoportretul de pe abdomenul divei, dar ┼či coroana elaborat─â pe care a purtat-o. De fapt, nu este prima data c├ónd c├ónt─ârea┼úa poart─â un astfel de accesoriu. Fie c─â a fost vorba despre o coroni┼ú─â confec┼úionat─â din flori sau una care simbolizeaz─â soarele ┼či poart─â str─âlucirea aurului, coroana este elementul care i-a ├«ntregit de numeroase ori ┼úinuta vedetei.