Întâlnire fashion de gradul zero la Casa Albă. Duelul stilurilor: Melania Trump vs. Prinţesa Rania

6 aprilie, 2017
Trump Holds Joint Press Conf  With King Abdullah II Of Jordan At White House jpeg

Ieri a avut loc o ├«nt├ólnire de gradul zero la Casa Alb─â, de altfel prima ├«nt├ólnire oficial─â dintre Pre┼čedintele Americii ┼či so┼úia sa ┼či captele regale ale Iordaniei. A┼ča cum ne imaginam, ├«nt├ólnirea a fost una care i-a ├«nc├óntat vizual pe to┼úi admiratorii Primei Doamne a Americii, dar ┼či pe cei ai Reginei Iordaniei, Rania, ambele cunoscute ┼či apreciate pentru imaginea impecabil─â, dar ┼či pentru outfiturile ├«ndr─âzne┼úe, foarte stilate.

Cele dou─â doamne au fost extrem de elegante ┼či chiar au schimbat c├óteva z├ómbete.

Melania Trump a demonstrat ├«nc─â o dat─â c─â o Prim─â Doamn─â trebuie s─â fie ├«ntotdeauna la mod─â, a┼ča c─âla prima vizit─â oficial─â a Regina Rania a Iordaniei la Casa Alb─â, cunoscut─â ca un fashion icon printre raglit─â┼úi, a ie┼čit din nou ├«n eviden┼ú─â cu ajutorul unui outfit ├«n culoarea anului, verde. Miercuri, Pre┼čedintele Donald Trump ┼či so┼úia sa, Melania, i-au primit cu bra┼úele deschise pe Regele Abdullah al II-lea Hussein al Iordaniei ┼či pe so┼úia sa Regina Rania.  Pentru o asemenea ocazie deosebit─â, Melania s-a preg─âtit con┼čtiincios ┼či a optat pentru o rochi┼ú─â verde smarald foarte chic, la care a asortat o curea neagr─â ┼či pantofi cu tocuri ├«nalte.

stanga
dreapta
<> on April 5, 2017 in Washington, DC  jpeg
Trump Holds Joint Press Conf  With King Abdullah II Of Jordan At White House jpeg
Trump Holds Joint Press Conf  With King Abdullah II Of Jordan At White House jpeg
President Trump And First Lady Welcome Jordan's King Abdullah And Queen Rania To White House jpeg
Trump Holds Joint Press Conf  With King Abdullah II Of Jordan At White House jpeg
President Trump And First Lady Welcome Jordan's King Abdullah And Queen Rania To White House jpeg

Rania ┼či Melania - negru vs. verde smarald.

So┼úia lui Trump a optat pentru o coafur─â simpl─â, lejer─â, cu p─ârul pe umeri, aceea┼či coafur─â pe care a purtat-o ┼či atunci c├ónd a fost fotografiat─â pentru primul s─âu porter oficial. De asemenea, Regina Rania a ar─âtat ┼či ea spectaculos, chiar dac─â a ales s─â se ├«mbrace ├«ntr-un costum  negru cu alb, format dintr-o fust─â creion cu t─âieturi moderne ┼či o c─âma┼č─â cu guler alb. La fel ca ┼či Melania, Rania a ales s─â-┼či sublinieze talia cu o curea sub┼úire, iar ├«n picioare ┼či- pus o pereche de pantofi stiletto albi. Cu toate c─â ele au fost cele care au ie┼čit ├«n eviden┼ú─â la acest eveniment, s─â nu uit─ânm c─â nu au fost singure, ci au fost ├«nso┼úite de so┼úi. At├ót Pre┼čedintele Trump, c├ót ┼či Regele Abdullah al II-lea au purtau costume aproape identice, fiecare av├ónd c├óte un ansamblu bleumarin la care a asortat c├óte o cravat─â ro┼čie.

Rania, Melania, Donald Trump ┼či Abdullah al II-lea la prima fotografie oficial─â de la Casa Alb─â.

Melania ┼či Regina Rania au p─ârut destul de destinse ┼či chiar au schimbat c├óteva z├ómbete ├«n timp ce conversau ├«n drum spre conferin┼úa de pres─â la care au participat ulterior. Fiica pre┼čedintelui Trump, Ivanka, a fost ┼či ea ├«n public ├«mpreun─â cu so┼úul ei, Jared Kushner, care este consilierul lui Trump. Ivanka a purtat o ┼úinut─â all-white, semnat─â Oscar de la Renta, format─â dintr-o fust─â cu volane de 2.890 de dolari ┼či o c─âma┼č─â din dantel─â de 2.070 dolari.

Ivanka a purtat un outfit all-white de 5.000 de dolari.

Dup─â conferin┼úa de pres─â, Melaniei ┼či Reginei Rania li s-au al─âturat Secretarul de Stat pentru Educa┼úie, Betsy DeVos, ┼či ├«mpreun─â s-au ├«nt├ólnit cu p─ârin┼úii, profesori ┼či studen┼úi de la ┼čcoala de stat din Washington D.C , Excel Academy Public Charter School. Aceast─â institu┼úie reprezint─â prima ┼čcoal─â public─â pentru fete din Washington, cu 681 de elevi.

Foto: Getty Images