Întâlnire fashion de gradul zero la Casa Albă. Duelul stilurilor: Melania Trump vs. Prințesa Rania

Ieri a avut loc o întâlnire de gradul zero la Casa Albă, de altfel prima întâlnire oficială dintre Președintele Americii și soția sa și captele regale ale Iordaniei. Așa cum ne imaginam, întâlnirea a fost una care i-a încântat vizual pe toți admiratorii Primei Doamne a Americii, dar și pe cei ai Reginei Iordaniei, Rania, ambele cunoscute și apreciate pentru imaginea impecabilă, dar și pentru outfiturile îndrăznețe, foarte stilate.

Cele două doamne au fost extrem de elegante și chiar au schimbat câteva zâmbete.

Melania Trump a demonstrat încă o dată că o Primă Doamnă trebuie să fie întotdeauna la modă, așa căla prima vizită oficială a Regina Rania a Iordaniei la Casa Albă, cunoscută ca un fashion icon printre raglități, a ieșit din nou în evidență cu ajutorul unui outfit în culoarea anului, verde. Miercuri, Președintele Donald Trump și soția sa, Melania, i-au primit cu brațele deschise pe Regele Abdullah al II-lea Hussein al Iordaniei și pe soția sa Regina Rania.  Pentru o asemenea ocazie deosebită, Melania s-a pregătit conștiincios și a optat pentru o rochiță verde smarald foarte chic, la care a asortat o curea neagră și pantofi cu tocuri înalte.

Rania și Melania – negru vs. verde smarald.

Soția lui Trump a optat pentru o coafură simplă, lejeră, cu părul pe umeri, aceeași coafură pe care a purtat-o și atunci când a fost fotografiată pentru primul său porter oficial. De asemenea, Regina Rania a arătat și ea spectaculos, chiar dacă a ales să se îmbrace într-un costum  negru cu alb, format dintr-o fustă creion cu tăieturi moderne și o cămașă cu guler alb. La fel ca și Melania, Rania a ales să-și sublinieze talia cu o curea subțire, iar în picioare și- pus o pereche de pantofi stiletto albi. Cu toate că ele au fost cele care au ieșit în evidență la acest eveniment, să nu uitănm că nu au fost singure, ci au fost însoțite de soți. Atât Președintele Trump, cât și Regele Abdullah al II-lea au purtau costume aproape identice, fiecare având câte un ansamblu bleumarin la care a asortat câte o cravată roșie.

Rania, Melania, Donald Trump și Abdullah al II-lea la prima fotografie oficială de la Casa Albă.

Melania și Regina Rania au părut destul de destinse și chiar au schimbat câteva zâmbete în timp ce conversau în drum spre conferința de presă la care au participat ulterior. Fiica președintelui Trump, Ivanka, a fost și ea în public împreună cu soțul ei, Jared Kushner, care este consilierul lui Trump. Ivanka a purtat o ținută all-white, semnată Oscar de la Renta, formată dintr-o fustă cu volane de 2.890 de dolari și o cămașă din dantelă de 2.070 dolari.

Ivanka a purtat un outfit all-white de 5.000 de dolari.

După conferința de presă, Melaniei și Reginei Rania li s-au alăturat Secretarul de Stat pentru Educație, Betsy DeVos, și împreună s-au întâlnit cu părinții, profesori și studenți de la școala de stat din Washington D.C , Excel Academy Public Charter School. Această instituție reprezintă prima școală publică pentru fete din Washington, cu 681 de elevi.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA