Invitaţie în agora

28 iulie, 2010

Când vine vorba despre sandalele romane, comode şi glam, ai de unde alege. Încearcă o pereche în zilele cele mai călduroase ale anului.

Când vine vorba despre sandalele romane, comode şi glam, ai de unde alege. Încearcă o pereche în zilele cele mai călduroase ale anului.

Vara aceasta poţi să fii chic şi, în acelaşi timp, să-ţi răsfeţi picioarele dacă optezi pentru o pereche de sandale romane. Indiferent dacă stilul tău este feminin, sport, sofisticat sau trendy, cumpără-ţi o pereche, căci sunt indispensabile în garderoba de vară.

Bar Refaeli ştie că ai nevoie de încălţăminte comodă pentru o sesiune de shopping.

Sandale Nine West, 350 lei

Poţi să le porţi şi la birou, însă trebuie să alegi nişte culori neutre, care să nu iasă foarte mult în evidenţă. Dacă vrei să arăţi stylish seara, alege o pereche de pantaloni scurţi, un top cu detalii preţioase şi nişte

sandale plate argintii sau aurii. Când degetele sunt la vedere, ai grijă să ai şi pedichiura făcută. Poţi opta pentru o ojă în culori tari, dar şi cele pastel sunt la mare căutare.

Le găseşti într-o gamă variată de culori şi materiale şi pot fi purtate la diferite ocazii. Jessica Alba a asortat la rochiţa navy o pereche de sandale verzi, pentru un plus de culoare.

Sandale Musette, 269 lei

Sandalele colorate se văd foarte bine în combinaţie cu o rochie sau cu o pereche de pantaloni albi.

Sandale Zara, 189 lei

Pentru un aer boho, accesorizează la o rochie maxi cu imprimeuri o pereche de sandale din piele maro, cu accente din rafie.

Foto: Guliver-Rex Features, Gheorghe SeverRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg