Irina Shayk, apariţie impresionantă la Cannes, la două luni de la naştere

24 mai, 2017
"Hikari (Radiance)" Red Carpet Arrivals   The 70th Annual Cannes Film Festival jpeg

Cu siguranţă apariţia sa a fost cea mai suprinzătoare de la Festivalul de Film de la Cannes şi a marcat prima participare la un eveniment oficial după ce a devenit mămică. Lucrurile s-au desfăşurat în taină în relaţia dintre Bradley Cooper şi modelul Irina Shayk, iar frumoasa rusoaică de 31 de ani a păstrat discreţie maximă în timpul sarcinii şi de curând a devenit mămică pentru prima oară, tot în secret, se pare că în luna Martie.

Arată incredibil de bine după naştere.

La aproape două luni de la naştere, modelul de top se întoarce din nou în centrul atenţiei, unde altundeva decât la Cannes. În timp ce apariţia sa pe covorul roşu a fost neaşteptată, a fost şi mai impresionantă datorită siluetei de invidiat, îmbrăcată într-o superbă rochie de un galben lămâi, foarte sclipitoare. Ieri seară, starul de la Victoria's Secret a participat la ecranizarea filmului "Hiraki", iar prezenţa sa a făcut ravagii.

Rochia galben lămâi cu paiete a fost alegere perfectă.

Foarte sexy, Irina a îmbrăcat o rochie de la Atelier Versace încrustată cu paiete şi cu tăieturi moderne. A etalat und decolteu de milioane, dar şi nişte picioare subţiri şi tonifiate. La spate, rochia a fost decoltată, cu breteluţe subţiri în formă de X, iar materialul a fost semitrasparent, lăsând să se vadă picioarele pe sub rochia lungă. Desfăcută pe piciorul drept, rochia a lăsat la vedere şi sandalele fine cu barete ivory.  A optat pentru o coafură lejeră, cu părul uşor buclat, lăsat liber, iar make-up a fost şi el în note discrete.

Prin materialul transparent al rochiei i s-a putut vedea pielea.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg