Irina Shayk vs. Kourtney Kardashian. Cine o poartă mai bine?

1 iunie, 2016
irina shayk kourtney kardashian jpeg

Nu e o întâmplare deloc fericită atunci când două vedete poartă aceeaşi ţinută. Recent, i s-a întâmplat şi Irinei Shayk, care a apărut îmbrăcată cu o rochie identică cu cea pe care Kourtney Kardashian o purtase în urmă cu cinci zile.

Irina Shayk vs. Kourtney Kardashian

Un duel vestimentar destul de interesant! Într-o parte o avem pe Irina, unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, şi-n colţul celălalt o avem pe Kourtney, sora mai mare a lui Kim Kardashian, pe care am admirat-o întotdeauna pentru naturaleţea de care a dat dovadă întotdeauna, spre deosebire de surorile ei infame.

Mai întâi a purtat-o Kourtney, la un eveniment în Los Angeles

Slavă Domnului, însă, că a fost vorba de evenimente diferite şi că cele două nu s-au izbit una de cealaltă pe covorul roşu, Kourtney purtând această rochie la Las Vegas, în timp ce Irina a îmbrăcat-o la un eveniment de lansare în Londra.

Irina a purtat-o la un eveniment de lansare în Londra

Ei bine, revenind la rochie, nu ştim exact cine a făcut-o, însă ştim că pentru ambele vedete a fost o alegere destul de inspirată. Aparţiile celor două diferă doar la capitolul accesorizare. Irina a ales să potrivească această rochie mini, cu imprimeu, la o pereche de sandele verzi, în timp ce Kourtney a optat pentru sandale negre, cu franjuri, şi un clutch negru.

Deci, pe cine a avantajat mai mult?

foto: Wenn / TwitterRecente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg