Iris Law, fiica lui Jude Law, starul colecției de vară Versace

3 iunie, 2022
Iris Law jpg

Fiica celebrilor Jude Law şi Sadie Frost a fost imagine pentru Burberry, Chanel și alții. Încă de la 16 ani a demonstrat că are tot ce-i trebuie pentru a deveni un model internaţional de succes.

Acum, se bucură de o carieră fulminantă în lumea modelingului. Blondina este într-o perioadă în care își poartă părul scurt și blond, spre deosebire de perioada de început, când avea părul mai lung și castaniu, și semăna perfect cu celebrul său tată.

iris PNG

Acum, la 22 de ani, captează atenția publicului cu noua sa campanie publicitară pentru casa de modă Versace.

Iris Law (2) jpg

Iris Law promovează costume de baie și își expune cu dezinvoltură silueta adolescentină. Blondina poartă atât costume întregi, cât și din două piese.

Donatella Versace s-a declarat încântată de colaborare: ”Mă bucur că face parte din această campanie și din familia Versace”, a spus designerul celebru, în vârstă de 67 de ani. Donatella deține azi 20% din acțiunile Versace, este directorul de creație al casei și supervizează toate colecțiile couture.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg