Îţi place stilul lui Beyonce?

6 septembrie, 2012
beyonce 2012 2   rtr31rb0 0 jpeg

Cântăreaţa etalează, la fiecare apariţie publică, ţinute care să-i pună în evidenţă formele voluptuoase. Ce părere ai despre alegerile ei vestimentare: îi complimentează silueta sau sunt prea dramatice şi înzorzonate?

Cântăreaţa etalează, la fiecare apariţie publică, ţinute care să-i pună în evidenţă formele voluptuoase. Ce părere ai despre alegerile ei vestimentare: îi complimentează silueta sau sunt prea dramatice şi înzorzonate?

2012

image

Această rochie din dantelă neagră îi îmbrăţişează trupul vedetei într-un mod cât se poate de atrăgător. Consideri că trena ţinutei, realizată din pene mov, este de prisos sau completează perfect restul outfit-ului?

2011

Pe vremea cât a fost însărcinată, artista radia de-a dreptul. Rochia roşie face un contrast minunat cu tenul închis la culoare al vedetei şi-i scoate în evidenţă burtica.

Rochia purtată de Beyonce pe covorul roşu a fost atât de strâmtă, încât de-abia a putut să se deplaseze cu ea în incinta evenimentului. Mai mult de-atât, mulatra a fost nevoită să nu mai meargă în secţiunea dedicată presei, deoarece nu putea urca scările până în zona respectivă. Inutil să vă spunem cât de furioşi au fost fotografii pe ea.

2009

Prezentă la un eveniment din Tokyo, cântăreaţa a abordat un stil mai puţin pretenţios, dar, totuşi, nu în totalitate comod.

2007

image

Încă puţin şi pocneşte rochia pe ea! Formele ei voluptuoase fac pereche bună cu rochia-sirenă, atât de apreciată de însăşi vedeta.

2006

Acelaşi gen de rochie-sirenă, care-i vine ca turnată artistei! Iar, în ceea ce priveşte argintiul ţinutei, îi complimentează de minune tenul lui Beyonce.

Pare aceeaşi ţinută, dar nu e. Adevărul e că nu trebuie să faci vreo schimbare vestimentară, atâta timp cât stilul abordat este cel potrivit. Singura diferenţă dintre rochia din imaginea anterioară şi cea din fotografia alăturată este decolteul generos al celei din urmă. Nota 10 şi pentru această expunere!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg