J Lo, aproape dezbrăcată pe covorul roşu de la Premiile Billboard Latin

28 aprilie, 2017
Billboard Latin Music Awards   Arrivals jpeg

Ieri seara au avut loc Premiile Billboard Latin, iar o mulţime de cântăreţi cunoscuţi şi-au făcut apariţia pe covorul roşu, întâlnindu-se pentru a celebra cele mai mari hituri din ultimul an. Evenimentul s-a desfăşurat la Centrul Watsco din cadrul Universităţii din Miami, iar Jennifer Lopez a fost în centrul atenţiei, pentru că a performat live, lansându-şi totodată un nou cântec în limba spaniolă. Înainte de spectacolul în sine, trebuie să vorbim şi despre ţinutele vedetelor, care au dat tot ce-i mai bun pentru a ieşi în evidenţă. De la rochii strălucitoare, împodobite cu paiete, la apariţii extravagante, cu decolteu adânc şi picioare la vedere, trei dintre dive au reuşit să atragă atenţia spectatorilor.

Jennifer Lopez

image

Şi dacă tot vorbim de Jennifer Lopez, diva latino de 47 de ani, se pare că tot ea a fost în centrul atenţiei şi pe covorul roşu, căci rochia pe care a purtat-o a făcut furori. Ştim că Jennifer arată într-un mare fel şi se menţine în formă printr-o dietă sănătoasă, mult sport şi dragoste. În ultima vreme aceast ultim ingredient se pare că îi prieşte de minune, căci Jennifer străluceşte la fiecare apariţie în public.

image

Artista a ales să poarte o rochie până în podea, dar extrem de sexy, care a lăsat la vedere aproape tot. Ţinuta cu decolteu adânc, semi-transparentă şi care a lăsat picioarele bronzate şi tonifiate la vedere, asortată cu pantofi cu toc înalt, accesoriile potrivite şi o coafură stil coadă de cal, a fost alegerea potrivită. Designerul rochiei, Julien Macdonald, primeşte toate aprecierile criticilor de modă, la fel şi Lopez care nu a dezamăgit nici de data aceasta.

image

Pe scenă a schimbat ţinuta cu o rochie de data aceasta argintie, la fel de sexy, dar care a nu a avantajat-o pre tare, căci i-a scos în evidenţă şoldurile rotunde.

image

Eva Longoria

image

Şi actriţa Eva Longoria a fost prezentă aseară la Billboard Latino 2017, îmbrăcată în alb din cap până în picioare. Pentru această ocazie Eva a ales un costum modern format din pantaloni evazaţi şi un sacou de tip capă cu decolteu adânc, care i-a pus în valoare bustul. Cât despre accesorii, vedeta a păstrat ţinuta simplă, purtând doar o pereche de cercei cu diamante.

Jackie Cruz

image

A fost seara cu cele mai multe decolteuri, căci şi actriţa din "Orange Is the New Black" a purtat o rochie care nu putea trece neobservată. Cu un bust generos, Jackie a ales o rochie lungă neagră, extrem de sexy pentru că a avut un decolteu impresionant, dar şi o crăpătură pe picior.

Foto: Getty Images