Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley, cel mai frumos cuplu de la Hollywood

10 aprilie, 2017
jason statham si rosie huntington whiteley gettyimages 666288316 jpg jpeg

Se pregătesc să-i ureze bun venit pe lume copilului lor. Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley sunt mai frumoşi viitori părinţi de la Hollywood, cât despre stil, nici nu mai vorbim, pentru că îi fac pe admiratorii lor să aclame de fiecare dată când apar împreună pe stradă sau pe la evenimente.

Jason Statham este un fermecător, dar nici pe Rosie nu o putem ignora.

Jason şi logodnica sa Rosie au fost recent fotografiaţi ieşind dintr-un hotel din Manhattan, după ce sâmbătă seara au apărut extrem de eleganţi la premiera noii producţii "The Fate Of The Furious". Starul din filmele de acţiune, care joacă rolul lui Ian Shaw în francija care prezintă cursele de stradă nebune, a purtat o ţinută all-black, cu o jachetă casual cu buzunare mari, ochelari de soare şi o geantă de piele în mână.  Actorul de 49 de ani a completat ţinuta cu pantaloni şi pantofi sport tot negri, în timp ce logodnică sa, însărcinată în ultimul trimestru, a ţinut pasul în modă, având un look foarte sofisticat, într-un palton lung de culoarea caramelului, un top negru şi pantoloni închişi la culoare. Ţinuta a fost completată de o pereche de ochelari foarte chic şi cercei aurii, dar şi de o geantă asortată la culoarea hainei.

Rosie arată foarte bine în ultimul trimestru de sarcină.

Cei doi, care au anunţat logodna lor anul trecut, după aproximativ şase ani de relaţie, au fost cei mai glamour de la premiera de sâmbătă seara. În februarie, ea anunţat că este gravidă cu copilul lui Jason, iar sâmbătă, Rosie a apărut din nou fermecătoare, într-o rochie bleumarin foarte sexy, alături de iubitul său, şi el îmbrăcat tot în bleumarin. Modelul în vârstă de 29 de ani şi-a arătat burta de gravidă şi silueta de invidiat într-o rochie pe un umăr şi despicătură pe picior, în timp ce starul de film a ales un costum bleumarin cu dungi şi o helancă asortată, un look demn de un agent 007.

Jason şi Rosie au fost fotografiaţi de mână prin New York.

Foto: Getty Images, Hepta, SplashRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg