Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley, cel mai frumos cuplu de la Hollywood

10 aprilie, 2017
jason statham si rosie huntington whiteley gettyimages 666288316 jpg jpeg

Se pregătesc să-i ureze bun venit pe lume copilului lor. Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley sunt mai frumoşi viitori părinţi de la Hollywood, cât despre stil, nici nu mai vorbim, pentru că îi fac pe admiratorii lor să aclame de fiecare dată când apar împreună pe stradă sau pe la evenimente.

Jason Statham este un fermecător, dar nici pe Rosie nu o putem ignora.

Jason şi logodnica sa Rosie au fost recent fotografiaţi ieşind dintr-un hotel din Manhattan, după ce sâmbătă seara au apărut extrem de eleganţi la premiera noii producţii "The Fate Of The Furious". Starul din filmele de acţiune, care joacă rolul lui Ian Shaw în francija care prezintă cursele de stradă nebune, a purtat o ţinută all-black, cu o jachetă casual cu buzunare mari, ochelari de soare şi o geantă de piele în mână.  Actorul de 49 de ani a completat ţinuta cu pantaloni şi pantofi sport tot negri, în timp ce logodnică sa, însărcinată în ultimul trimestru, a ţinut pasul în modă, având un look foarte sofisticat, într-un palton lung de culoarea caramelului, un top negru şi pantoloni închişi la culoare. Ţinuta a fost completată de o pereche de ochelari foarte chic şi cercei aurii, dar şi de o geantă asortată la culoarea hainei.

Rosie arată foarte bine în ultimul trimestru de sarcină.

Cei doi, care au anunţat logodna lor anul trecut, după aproximativ şase ani de relaţie, au fost cei mai glamour de la premiera de sâmbătă seara. În februarie, ea anunţat că este gravidă cu copilul lui Jason, iar sâmbătă, Rosie a apărut din nou fermecătoare, într-o rochie bleumarin foarte sexy, alături de iubitul său, şi el îmbrăcat tot în bleumarin. Modelul în vârstă de 29 de ani şi-a arătat burta de gravidă şi silueta de invidiat într-o rochie pe un umăr şi despicătură pe picior, în timp ce starul de film a ales un costum bleumarin cu dungi şi o helancă asortată, un look demn de un agent 007.

Jason şi Rosie au fost fotografiaţi de mână prin New York.

Foto: Getty Images, Hepta, SplashRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg