Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley, cel mai frumos cuplu de la Hollywood

Se pregătesc să-i ureze bun venit pe lume copilului lor. Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley sunt mai frumoși viitori părinți de la Hollywood, cât despre stil, nici nu mai vorbim, pentru că îi fac pe admiratorii lor să aclame de fiecare dată când apar împreună pe stradă sau pe la evenimente.

Jason Statham este un fermecător, dar nici pe Rosie nu o putem ignora.

Jason și logodnica sa Rosie au fost recent fotografiați ieșind dintr-un hotel din Manhattan, după ce sâmbătă seara au apărut extrem de eleganți la premiera noii producții „The Fate Of The Furious”. Starul din filmele de acțiune, care joacă rolul lui Ian Shaw în francija care prezintă cursele de stradă nebune, a purtat o ținută all-black, cu o jachetă casual cu buzunare mari, ochelari de soare și o geantă de piele în mână.  Actorul de 49 de ani a completat ținuta cu pantaloni și pantofi sport tot negri, în timp ce logodnică sa, însărcinată în ultimul trimestru, a ținut pasul în modă, având un look foarte sofisticat, într-un palton lung de culoarea caramelului, un top negru și pantoloni închiși la culoare. Ținuta a fost completată de o pereche de ochelari foarte chic și cercei aurii, dar și de o geantă asortată la culoarea hainei.

Rosie arată foarte bine în ultimul trimestru de sarcină.

Cei doi, care au anunțat logodna lor anul trecut, după aproximativ șase ani de relație, au fost cei mai glamour de la premiera de sâmbătă seara. În februarie, ea anunțat că este gravidă cu copilul lui Jason, iar sâmbătă, Rosie a apărut din nou fermecătoare, într-o rochie bleumarin foarte sexy, alături de iubitul său, și el îmbrăcat tot în bleumarin. Modelul în vârstă de 29 de ani și-a arătat burta de gravidă și silueta de invidiat într-o rochie pe un umăr și despicătură pe picior, în timp ce starul de film a ales un costum bleumarin cu dungi și o helancă asortată, un look demn de un agent 007.

Jason și Rosie au fost fotografiați de mână prin New York.

Foto: Getty Images, Hepta, Splash

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA