Jennifer Garner, aşa cum n-aţi mai văzut-o de multă vreme. A arătat superb la o gală caritabilă

19 octombrie, 2017
Jennifer Garner leaves The Bowery Hotel on her way to an event in New York City jpeg

Este adevărat că nu a excelat niciodată la capitolul stil, adoptând outfituri bătrânicioase care nu o pun în valoare, ba mai mult, ţinutele pe care le poartă zi de zi pe stradă sunt un adevărat dezastru vestimentar. Pe covorul roşu mai are câte un moment de strălucire, îmbrăcată de cele mai mari case de modă şi, cu toate acestea nici atunci nu impresionează.

O evoluţie în stilul vestimentar al lui Jennifer Garner.

Dacă la ultimele apariţii,  la cumpărături, la biserică sau alături de copiii ei la plimbare, Jennifer părea lipsită total de feminitate, nemachiată, cu părul vâlvoi şi îmbrăcată cu nişte obiecte vestimentare care nu aveau legătură între ele, iată că aseară, fosta lui Ben Affleck a uimit pe toată lumea prezentă la Gala de salvare a copiilor de la Muzeul American de Istorie Naturală din New York. Jennifer (45) a fost pur şi simplu superbă şi de mult nu am mai văzut-o atât de bine îmbrăcată. Nu doar hainele i s-au potrivit de minune, ci şi părul îndreptat şi machiajul care i-a subliniat trăsăturile, toate au făcut din apariţia sa una apreciată.

image

Se întâmplă ceva cu Jennifer, altfel nu ştim de una această schimbare stilistică dintr-o actriţă plictisitoare într-una care arată şi se îmbracă foarte bine, fiind din ce în ce mai preocupată de aspectul său fizic. Jennifer a participat miercuri seara la o gală în New York, iar rochia pe care a purtat-o a lăsat fără cuvinte pe multă lume. A ales o ţinută all-black, formată dintr-o rochie fără bretele, cu paiete şi franjuri care i-au lăsat la vedere picioare, peste care a purtat un sacou de tip capă, un model sofisticat şi modern.

Are 45 de ani şi nici urmă de riduri pe faţa actriţei,

Şi-a împrospătat look-ul cu un machiaj discret, dar care i-a accentuat trăsăturile, ochii au fost conturaţi, iar buzele au părut mai pline, dar şi părul drept, finisat, a arătat foarte bine. Actriţa a ales să completeze această ţinută elegantă cu o pereche de sandale negre cu toc înalt, strălucind în lumina bliţurilor aparatelor de fotografiat. Deşi are 45 de ani, Jennifer este o femeie care îmbătrâneşte frumos, căci ridurile fine de expresie abia se zăresc pe chipul său.

Foto: Hepta, Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg