Jennifer Lopez este un fashion icon. Uite ce poartă și cât de sexy este!

Citeste tot despre:

,

Atât de sexy. Jennifer Lopez, o Rapunzel a zilelor noastre, cu părul incredibil de lung, prins într-o coadă de cal. Ieri, cântăreața a fost surprinsă în timp ce mergea la o întâlnire în West Hollywood și nu putem nega că arată incredibil de bine la cei 47 de ani ai săi. Ceea ce ne-a surprins și mai tare a fost coafura tip coadă de cap, alături de ținuta monocromă.

Jennifer Lopez At A Meeting In West Hollywood

Diva a purtat o fustă neagră brodată cu perle din colecția de primăvară/ vară 2017 a casei de modă Givenchy, la care a potrivit o cămașă albă cu volane, brodată și ea cu frumoasele perle, de la același brand.

Un look clasic, dar elegant și luxos în același timp, asta a afișat J. Lo zilele trecute. La acest costum tineresc, Jennifer a adăugat o pereche de pantofi stiletto Christian Louboutin în valoare 675 de dolari. Mamă a doi copii, cântăreața a purtat extensii pentru a apărea cu o coafură cu volum și un păr mai lung.

jennifer lopez 7

Pe 2 martie, înainte de participarea la o emisiune TV, Jennifer a fost din nou fashion și, deși foarte îmbrăcată, toată în negru, a arătat extrem de sexy.  Diva latino a purtat o pereche de pantaloni din piele cu șnururi pe picior și talie înaltă, subliniindu-și formele cu o curea, ținută la care a adăugat un pulover croșetat cu mânecă bufantă și guler, cu imprimeu colorat pe piept. Pentru că outfit-ul cu influențe rock să fie complet, artista a optat pentru o pereche de pantofi stiletto cu ținte, ochelari de soare și un clutch din piele neagră.

Prin aceste două apariții recente, cântăreața demonsterază că merită pe deplin titlul de fashion icon la Hollywood și că arată extrem de bine, chiar și îmbrăcată cu haine mai decente, fără picioare sau sâni la vedere.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA