Jennifer Lopez, look de profesoară sexy şi extravagantă

5 septembrie, 2017
NOUSA jpeg

Ştim că este mereu la modă şi că arată extrem de bine la cei 48 de ani ai săi, dar cel mai recent street look al lui Jennifer Lopez ne-a lăsat fără cuvinte. Atât de extravagantă în plină zi, alături de iubitul Alex Rodriguez!

image

Paparazzi au prins-o pe J. Lo pe picior greşit ieri, în timp ce se plimba cu iubitul jucător de baseball american, în vârstă de 42 de ani. Are picioare frumoase şi tonifiate, dar vestimentaţia artistei, deşi una pentru care a scos din buzunar o sumă fabuloasă, a părut extrem de ieftină, ba chiar mulţi au comparat-o pe divă cu un soi de profesoară sexy, mai ales din cauza ochelarilor de tip cat eyes. În plină zi, Jennifer n-a mai ţinut cont de regulile vestimentare şi a ieşit pe stradă extrem de strălucitoare, într-o rochie scurtă cu imprimeu animal print care pur şi simplu îţi lua ochii şi cu o pereche de pantofi cu tocuri ameţitoare şi platformă aurie, mai degrabă potriviţi pentru o seară în club.

image

Este drept că măcar croiul rochiei a fost unul decent, cu mânecă scurtă, guler pe rotund şi o fundiţă în talie, altfel Jennifer ar fi arătat vulgar, dat fiind imprimeul extravagant, excesul de auriu, ochelarii cu lentine transparente şi pantofii extrem de înalţi. Rochia a fost una de brand, de la Gucci, care a costat în jur de  3400 de dolari, dar total nepotrivită pentru acea oră din zi, locaţie, dar şi însoţită de o accesorizare neadecvată. Spre deosebire de ea, Alex Rodriguez a fost serios şi elegant în costumul negru, cambrat, completat de o pereche de ghete cool şi cravată gri.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg