Jennifer Lopez şi Sheryl Crow, reginele stilului

22 aprilie, 2010
highres 00000402011106 jpeg

Cele două vedete, alături de alte nume mari din showbizul american, vor fi recompensate deseară pentru bunul gust de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Gala dedicată modei este organizată de revista americană Us Weekly şi se intitulează Hot Hollywood Style. Jennifer Lopez va primi premiul pentru Cea mai elegantă personlitate a decadei, iar Sheryl Crow va fi desemnată Tradiţionalista trendy.

Cele două vedete, alături de alte nume mari din showbizul american, vor fi recompensate deseară pentru bunul gust de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

Gala dedicată modei este organizată de revista americană Us Weekly şi se intitulează Hot Hollywood Style. Jennifer Lopez va primi premiul pentru Cea mai elegantă personlitate a decadei, iar Sheryl Crow va fi desemnată Tradiţionalista trendy.

Sheryl Crow, Foto EPA

image

Printre premianţi se mai numără Kelly Osbourne, desemnată Prinţesa Punk, iar Anna Kendrick, vedeta din „Up In Th Air“, Noua senzaţie în materie de stil. „Este incredibil că primesc un asemenea premiu, e o onoare. Nu-mi vine să cred! Este minunat, pentru că am iubit moda dintotdeauna“, a declarat încântată Jennifer Lopez.Recente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}