Jessica Biel şi Justin Timberlake, mai fericiţi ca oricând

15 aprilie, 2016
"The Devil and the Deep Blue Sea" screening jpeg

Nu-i vedem foarte des la evenimentele de la Hollwyood, aşa că ne bucurăm să-i vedem acum, cu ocazia Festivalului de Film Tribeca. Jessica Biel şi soţul său, Justin Timberlake, au fost prezenţi zilele trecute la premiera celui mai recent film al actriţei, ”The Devil and the Deep Blue Sea”.

Cei doi au o relaţie din ianuarie 2007

Zilele trecute, filmul Jessicăi Biel a avut premiera în cadrul Festivalului de Film Tribeca, organizat în New York, iar soţul său a fost prezent pentru a o susţine la acest eveniment. Cei doi au zâmbit, şi au pozat îmbrăţişaţi la panoul evenimentului, demonstrând totodată că zvonurile potrivit cărora relaţia dintre ei n-ar funcţiona... sunt doar zvonuri!

Sunt căsătoriţi din octombrie 2012

Cât despre vestimentaţiile celor doi, Justin şi Jessica au făcut o figură frumoasă pe covorul roşu. În timp ce Justin a optat pentru o cămaşă de blugi şi sacou negru, Jessica a ales o superbă rochie neagră, scurtă, care i-a venit ca şi turnată actriţei în vârstă de 34 de ani.

Jessica a fost o prezenţă elegantă, dar şi sexy

Cei doi au avut o prezenţă rafinată şi-au captat privirile tuturor cu gesturile lor tandre, pe care nu s-au sfiit să le facă în public.

Amintim că Jessica şi Justin sunt părinţii unui băieţel pe nume Silas, în vârstă de 1 an. Săptămânile trecute se zvonea că Jessica ar fi a doua oară însărcinată, însă actriţa a dezminţit aceste zvonuri în cadrul emisiunii Ellen Show.

foto: Wenn / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg