Julliane Moore a strălucit la Cannes 2017. Uma Thurman, o ţinută neinspirată

18 mai, 2017
julianne moore, uma thurman jpeg

Festivalul de Film de la Cannes 2017 a avut deschiderea oficială ieri, cu o mulţime de staruri afisându-se la evenimentele de pe zi sau la premiera filmului "Ismael’s Ghosts", schimbând câteva ţinute de-a lungul unei singure zile. Dacă pe covorul roşu am fost impresionaţi de aproape toate alegerile vestimentare ale vedetelor, multe dintre ele de-a dreptul îndrăzneţe, câteva staruri de la Hollywood au fost destul de inspirate şi în ceea ce priveşte alegerea ţinutelor de zi. Astazăi, spre exemplu, Julianne Moore, frumoasa roşcată de 56 de ani a întors toate privirile la o conferinţă de presă, purtând o rochie lejeră, de vară, foarte glam.

A ales o rochie vintage şi o pereche de sandale retro.

De altfel, este foarte cunoscută pentru simţul său estetic şi pentru apariţiile pline de grandoare, în rochii vaporoase, sau pe corp, cât mai colorate. Rochia vintage trei sferturi de un evrde smarald a făcut un contrast superb cu părul roşcat al actriţei. Mama unei fiice superbe care-i seamănă leit, Julianne a fost ca o Ariel modernă, evidenţiându-şi talia cu un cordon negru. Culoarea vibrantă a rochiei i-a accentuat şi pielea albă, cu pistrui, în timp ce în picioare a purtat o superbă pereche de sandale negre cu toc gros, de inspiraţie retro.

Rochia verde smarald a fost alegerea perfectă

Nici Michelle William nu s-a lăsat mai prejos, apărând într-o rochie deasupra genunchiului, lungime cu care de altfel ne-a şi obişnuit şi care o avantajează pe o minionă. Actriţa de 36 de ani nu a dezamăgit deloc, mai ales că fotografii au surprins-o şi cu spatele, imortalizându-i picioarele tonifiate.

A purtat o rochie de vară marca Louis Vuitton.

Michelle a purtat o rochie mini Louis Vuitton cu imprimeu floral şi degrade cu negru şi auriu, cu detalii din volane pe umeri. Vestimentaţia a fost potrivită pentru blonda cu părul scurt, mai ales că picioarele subţiri au fost evidenţiate şi de o pereche de sandale cu toc înalt.

Are 36 de ani şi se poate mândri cu cele mai frumoase picioare.

Nici pe Uma Thurman nu o putem trece cu vederea, deoarece a trecut din nou la look-ul neîngrijit şi o vestimentaţie care nu îi pune formele în evidenţă. Dacă pe covorul roşu ne dădea pe spate cu apariţia de divă glam, într-o superbă rochie culoarea şampaniei cu un decolteu răvăşitor şi o coafură perfectă, iată că astăzi, Uma, care este în juriul de la Festivalul de Film de la Cannes, a cam dat-o în bară.

image

A demonstrat că încă este o femeie sexy, cu apariţia de pe covorul roşu de ieri, însă alegerile vestimentare sunt cele care de multe ori nu o avantajează. De exemplu, cămaşa albă peste pantalonii negri au creat o iluzie optică care nu-i face cinste, căci i-a arătat picioarele într-un mod ciudat şi părea că nu are deloc fund. De asemenea, eşarfa enormă de la gât a fost dintr-un alt film, să nu mai vorbim de coafura neîngrijită.

Eşarfa de la gât şi coafura n-au fost cele mai fericite alegeri.

Aşteptăm, aşadar, să vedem o nouă apariţie a actriţei prin care să ştearga greşeala vestimentară de astăzi!

CITEŞTE şi: Ce transformare! Uma Thurman, de la look-ul neglijent la divă glam la Cannes 2017

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg