Kaia Gerber s-a transformat în Jackie Kennedy, iar asemănarea este izbitoare

22 februarie, 2018
kaia gerber jpeg

Fiica lui Cindy Crawford este o revelaţie în industria fashion, iar anul 2017 şi începutul de an 2018 au fost profitabile din punct de vedere al carierei. Kaia Gerber a defilat pentru case de modă celebre în show-urile de ls Săptămâna Modei de la Paris, Milano sau New York, iar evoluţia sa este una surprinzătoare.

image

În vârstă de 16 ani, Kaia este ambiţioasă şi vrea să-şi facă un nume pe cont propriu, fără a beneficia de avantajele ce vin la pachet cu nişte părinţi celebrii. Tânăra a impresionat în cea mai nouă defilare a sa de la Săptămâna Modei de la Milano, întruchipând-o pe celebra Jackie Kennedy, iar asemănarea este izbitoare.

Jackie Kennedy

A avut onoarea de a fi copia fidelă a soţiei celui de-al 35-lea Preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, cu un machiaj asemănător, aceeaşi coafură şi haine în stilul anilor 1960. Prezentă în show-ul Moschino, adolescenta a fost foarte elegantă într-un costum portocaliu format din fustă dreaptă şi un sacou cu fermoar pe o parte.

image

Kaia s-a asigurat că toţi ochii sunt pe ea în timp ce defila plină de încredere pe podium, încălţată cu pantofi stiletto şi cu o pălărie pe cap. Nici părul tuns bob, cu breton pe o parte şi întors la vârsfuri, coafura inconică a fostei Prime Doamne a Americii, nu a lipsit, completând de minune imaginea elegantă.

Foto: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg