Kate Middleton, cele mai frumoase apariţii în culoarea anului. Uite ce a purtat astăzi de Sfântul Patrick!

17 martie, 2017
kate in green jpeg

De când este Ducesă de Cambridge, Kate a ratat doar o singură ieşirea la parada Batalionului I irlandez de Sfântul Patrick. Ştim că Ducesa este înnebunită după ţinutele în nuanţe de roşu, dar nu se dă înapoi nici din a purta culori mult mai vibrante, cum ar fi nuanţa de verde greenery, la modă în 2017.

image

Toată lumea adoră să o vadă pe Kate îmbrăcată în verde de ziua Sfântului Patrick, mai ales că această culoare este reprezentativă pentru o zi de sărbătoare irlandeză. Aşa că astăzi, Kate a apărut din nou într-o haină verde închis, la parada din Londra. Paltonul de inspiraţie militară este un model deosebit, creat cu inserţii de material negru la mâneci, buzunare şi guler, iar nasturii în două rânduri de pe piept au completat ţinuta de senzaţie. Bineînţeles că Ducesa a purtat o pălărie demnă de o regalitate şi de această dată.

Iată şi alte ocazii în care Kate a apărut în ţinute în diverse nuanţe de verde!

image

 Kate reuşeşte mereu  să poarte verde în combinaţii de texturi şi croieli foarte chic şi nu doar cu ocazia acestei zile. În 2016, în timpul turneului regal din Canada a lui Kate, împreună cu William şi copiii, Ducesa şi-a făcut apariţia într-o frumoasă rochie Dolce & Gabbana,  de un verde spanac, cu nasturi aurii, care a făcut ravagii în rândul criticilor de modă.

image

În a patra zi din turul său regal în Canada, Kate a schimbat rochia Dolce & Gabbana cu o nouă ţinută, un palton mai gros, accesorizat cu o curea în talie, schimbând chiar şi nuanţa de verde, optând pentru ceva mai închis - un verde englez.

image

La un eveniment de covorul roşu, un concert de gală la Royal Albert Hall, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra în 2012, Ducesa de Cambridge a purtat din nou verde. De data aceasta a optat pentru o rochie lungă, foarte elegantă, accesorizată cu dantelă, într-o nuanţă de verde pin.

image

Poate una dintre cele mai reprezentative ţinute pentru sărbătoarea Sfântului Patrick este această rochie cu mâneci trei sferturi şi cordon în talie,  de un verde greenery, pe care Kate a purtat-o în 2011.

image

Un an mai târziu, în 2012, Ducesa a participat la deschiderea Muzeului Naţional de Istorie din Londra şi pentru acest eveniment a ales o rochie midi clasică, cu guler şi nasturi aurii, de un verde mentă.

image

Kate a strălucit la parada de Ziua Sf. Patrick din 2014, unde a apelat din nou la elemente statement din garderoba sa, cum ar fi acest palton verde pe care ulterior l-a purtat şi în 2016, la care a asortat o pălărie fashion.

image

O altă apariţie, un alt palton verde, pe care l-a purtat la o paradă în 2013. Tot cu stil, de data aceasta cu dresuri şi helancă neagră, dar nu a uitat nici de piesa de rezistenţă, pălăria elegantă.

image

Încă o dată a apărut în culoarea senzaţie a acestui sezon, verdele greenery, chiar înainte ca această nuanţă să fie declarată la modă de către designeri. Unde a purtat această superbă rochie? La o vizită la Canberra, Australia, în 2014.

image

Într-o altă zi, în timpul turneului din Australia şi Noua Zeelandă în 2013, Kate a îmbrăcat o haină cu fermoar, tot verde.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
telefon8 jpg
camilla profimedia jpg
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg