Kate Middleton, prea ştearsă?

14 septembrie, 2011

Deşi mulţi sunt de părere că Ducesa de Cambridge are un gust desăvârşit, voci din lumea modei sunt de părere că britanica este cam ştearsă.

Deşi mulţi sunt de părere că Ducesa de Cambridge are un gust desăvârşit, voci din lumea modei sunt de părere că britanica este cam ştearsă.

Astfel, Gregg Andrews, directorul de modă al unui magazin din New York, a declarat că soţia prinţului William are stil, însă nu creează tendinţe. "Dacă o iei pe Kate din familia regală şi o duci pe o stradă din New York, nu te-ai uita la ea de două ori. Este o femeie frumoasă, însă se pierde în mulţime", a declarat acesta.

Pe de altă parte, presa de specilitate din State suţine că soţia prinţului William nu este la modă, iar publicul a devenit obsedat de ceea ce poartă doar datorită statutului său regal. Kate Middleton a mai fost criticată în trecut pentru stilul ei de designerul Vivienne Westwood. Aceasta a declarat că Ducesa de Cambridge are un stil obişnuit şi a criticat-o pentru felul în care îşi machiază ochii.

"Are o problemă cu machiajul ochilor. Conturul negru o face să pară dură. Ar trebui să renunţe la el. Are imaginea unei femei obişnuite, cu haine din magazine. Cred că ar trebui să fie o femeie extraordinară, indiferent de unde îşi cumpără hainele", a declarat Vivienne Westwood.

Foto: Guliver/Rex FeaturesRecente pe Ok! Magazine

par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg