Kate Middleton, prea ştearsă?

14 septembrie, 2011

Deşi mulţi sunt de părere că Ducesa de Cambridge are un gust desăvârşit, voci din lumea modei sunt de părere că britanica este cam ştearsă.

Deşi mulţi sunt de părere că Ducesa de Cambridge are un gust desăvârşit, voci din lumea modei sunt de părere că britanica este cam ştearsă.

Astfel, Gregg Andrews, directorul de modă al unui magazin din New York, a declarat că soţia prinţului William are stil, însă nu creează tendinţe. "Dacă o iei pe Kate din familia regală şi o duci pe o stradă din New York, nu te-ai uita la ea de două ori. Este o femeie frumoasă, însă se pierde în mulţime", a declarat acesta.

Pe de altă parte, presa de specilitate din State suţine că soţia prinţului William nu este la modă, iar publicul a devenit obsedat de ceea ce poartă doar datorită statutului său regal. Kate Middleton a mai fost criticată în trecut pentru stilul ei de designerul Vivienne Westwood. Aceasta a declarat că Ducesa de Cambridge are un stil obişnuit şi a criticat-o pentru felul în care îşi machiază ochii.

"Are o problemă cu machiajul ochilor. Conturul negru o face să pară dură. Ar trebui să renunţe la el. Are imaginea unei femei obişnuite, cu haine din magazine. Cred că ar trebui să fie o femeie extraordinară, indiferent de unde îşi cumpără hainele", a declarat Vivienne Westwood.

Foto: Guliver/Rex FeaturesRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg