Kate Middleton, superbă într-o rochie de 2.790 de lire sterline, accesorizată cu cercei aurii

19 mai, 2023

Kate Middleton a avut ieri o apariție superbă într-o nouă rochie verde smarald, la una dintre fundațiile familiei regale britanice. Prințesa de Wales a atras toate privirile în creația Suzannah London.

kate middleton (29) jpg

Kate Middleton a făcut o vizită la Centrul Anna Freud. Fundația reunește cercetarea, expertiza clinică și formarea profesională pentru a consolida bunăstarea mentală a generațiilor viitoare. Bazându-se pe o experiență de 70 de ani, organizația caritabilă transformă cercetarea în practică pentru a oferi mai multor copii și tineri ajutorul de care au nevoie.

Kate Middleton a impresionat la vizita ei cu rochia aleasă, de inspirație vintage, în valoare de 2.790 de lire sterline, asortată cu pantofi Alessandra Rich în două tonuri și cercei de la brand-ul Accessorize. Încă de când a coborât din mașină, Prințesa de Wales a radiat.  

După ce a salutat mulțimea, Kate Middleton a participat la o serie de întâlniri cu experți din domeniu, personalul fundației Anna Freud și cu persoane cu experiență de viață în ceea ce privește problemele de sănătate mintală, pentru a discuta despre cum să sprijine bunăstarea mintală a generațiilor actuale și viitoare. Kate Middleton a întâlnit, de asemenea, mai mulți elevi de liceu care au luat parte la activități interactive care explorează modul în care aceștia fac față propriilor sentimente de anxietate.

În urma vizitei de joi, pe contul oficial de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales a fost distribuită o postare despre importanța fundației Anna Freud. „La Anna Freud se face o muncă incredibilă în sprijinul copiilor, tinerilor și familiilor în ceea ce privește bunăstarea lor mentală”, se arată în postare.

Apariția lui Kate Middleton în rochia verde vine la doar două zile după ce Prințesa de Wales a vizitat fundația Dame Kelly Holmes Trust.A îmbrăcat un outfit șic, cu pantaloni albi, un tricou alb și adidași albi, la care a asortat un blazer galben strălucitor.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg