Fiica lui Kate Moss a pozat întocmai ca celebrul model, în campania CK. Tânăra de 19 ani îi seamănă izbitor

2 septembrie, 2022
Kate Moss jpg

Peste unele femei, anii pur și simplu nu trec. Este cazul celebrei Kate Moss, modelul cu forme androgine, care face senzație din anii 90 încoace. Până în prezent.

Și dacă vreți să vedeți o Kate la indigo, vă puteți delecta cu imaginea Lilei, fiica modelului, care la 19 ani seamănă ca o picătură cu mama ei.

Desigur, i-a moștenit și pasiunea pentru podium, iar recent Agenția Kate Moss a finalizat o nouă campanie Calvin Klein, care o are în centrul atenției pe Lila Moss. Este colecția de toamnă – iarnă, iar sentimentul pe care îl avem este de a o asocia cu mama sa pozând la fel, pentru Calvin Klein. Nu că s-ar fi schimbat mult de atunci.

Au trecut 30 de ani de la campania în care apărea Kate și care, pentru vremurile acelea, avea alt impact și era considerată îndrăzneață.

Adolescenta de 19 ani pozează pentru prima dată într-o campanie Calvin Klein și cu siguranță nu arată la fel de multă piele ca mama sa acum 30 de ani, care a pozat topless, în jeanși.

Lila Moss jpg

Și Lila a îmbrăcat jeanși negri, dar și denim, însă a purtat mereu sutien sau maiou.

Kate Moss avea 17 ani când pozat pentru celebrul brand în 1992 și nu de mult a dezvăluit că s-a simțit ”speriată și vulnerabilă” în prezența lui Mark Wahlberg, care a intimidat-o. E nostalgică după vremurile acelea totuși și chiar a rememorat recent imaginile pe pagina sa de socializare.

”Cred că au mizat pe vulnerabilitatea mea”, a dezvăluit Kate Moss într-un interviu la Radio BBC, în iulie, adăugând că se lupta cu anxietatea în timp ce se pregătea să pozeze ca un obiect. ”Eram tânără și inocentă, lui Calvin i-a plăcut asta”, a menționat vedeta.

În 2021, Kate și Lila au apărut împreună pe podium, în colecția de primăvară a casei Fendi.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg