Katie Holmes, ipostază inedită, de fată rea! Actrița a apărut îmbrăcată în piele, din cap până-n picioare

3 noiembrie, 2022
Katie Holmes, Getty (1) jpg

La 42 de ani, Katie Holmes s-a reinventat. Actriță și mamă, vedeta are în continuare o siluetă adolescentină, care-i permite abordarea oricărui stil vestimentar. De aceea, ca o adevărată fashionistă Katie Holmes a zis da trendului toamnei: ținuta din piele, din cap până în picioare.

Katie Holmes, Profimedia (1) jpg

Practic, hitul toamnei 2022 este pielea, spun designerii. Articole din piele, din cap până în picioare.

Vorbim de piele ecologică sau vegană, bineînțeles! Dar cert este că pielea este la modă și în acest sezon de toamnă-iarnă. De la fuste, la geci, cămăși sau pantaloni, tot mai mulți designeri le-au inclus în colecțiile lor. Și adevarul este că, aruncând un ochi peste imaginile de pe podiumuri, pielea este într-adevăr un trend foarte chic. Specialiștii o recomandă în toate formele: pantaloni, fuste, salopete, haine, blazere, totul este permis.

Pentru un astfel de ansamblu șic a optat și Katie Holmes. Actrița a apărut cu pantaloni largi de piele, o cămașă oversize tot din piele, pantofi din piele cu toc și, desigur, geantă de piele. Cu o alură foarte tinerească, Katie Holmes și-a lăsat părul desfăcut.

Katie Holmes are o relație amoroasă de anul acesta cu artistul Bobby Wooten III. Este un muzician nominalizat la Grammy, cunoscut pentru prestația sa în „American Utopia” a lui David Byrne, o serie de spectacole care au fost transformate într-un film premiat.

Katie Holmes  a fost căsătorită cu Tom Cruise, din 2006, până în 2012. Ea și actorul din ”Top Gun” au împreună o fiică, pe Suri, care are acum 16 ani și este o frumusețe, care adesea împrumută hainele de la mama sa.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg