Katy Perry: Trei ţinute ratate la Festivalul Coachella

15 aprilie, 2014
katy perry484680609 jpeg

Katy Perry o cam dă în bară în ultimul timp cu stilul ei nedefinit. Iar criticii de peste Ocean au avut ce analiza la vedetă, după ce au recapitulat ţinutele ei de la celebrul festival de muzică Coachella, din California, acolo unde stilul

Katy Perry o cam dă în bară în ultimul timp cu stilul ei nedefinit. Iar criticii de peste Ocean au avut ce analiza la vedetă, după ce au recapitulat ţinutele ei de la celebrul festival de muzică Coachella, din California, acolo unde stilul predominant este cel hippie.

Lui Katy se pare c─â nu i-a ie┼čit ├«n nicio zi. Pe 13 aprilie, Katy a ales un compleu cu top scurt ┼či fust─â, dintr-un material albastru deschis, cu imprimeu, la care a accesorizat ni┼čte botine cu o form─â nedefinit─â.

image

Cu o zi ├«nainte ├«ns─â, ┼úinuta c├ónt─âre┼úei a l─âsat ┼či mai mult de dorit, Katy aleg├ónd itemul vedet─â al festivalului, pantalonii scur┼ú din denim, cu talie ├«nalt─â, ├«ns─â ce a asortat pe l├óng─â ei a fost catastrofal. Balerinii n-au avantajat-o deloc.

image

Nici la petrecerea LACOSTE Beautiful Desert Pool Party (foto st├ónga), din cadrul festivalului, Katy n-a fost inspirat─â, fusta midi fiind prea b─âtr├ónicioas─â pentru o vedet─â at├ót de t├ón─âr─â. Nici p─âl─âria nu e din cale afar─â de cool, iar p─ârul verde e singurul element care aminte┼čte de vechea Katy.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg