Khloe Kardashian, mai sexy decât Kim! Vezi pozele neretuşate cu formele ei apetisante!

30 iulie, 2015
khloe kardashian sexy pictorial jpeg

Nimic mai neadevărat! Khloe, care este sora mai mică a lui Kim şi Kourtney, a trebuit să înfrunte vorbe urâte şi critici nefondate din partea celor care i-au văzut pictorialul extrem de sexy din revista Complex.

image

Pentru a le da peste nas, vedeta de 31 de ani a postat fotografiile de dinainte şi de după shooting, arătând astfel diferenţele dintre pozele neretuşate şi cele retuşate cu ea. Diferenţe care nu prea există, spre deosebire de cazul surorii sale mai celebre, Kim, ale cărei poze au fost mereu retuşate.

image

Khloe a explicat în cadrul interviului revistei că mereu s-a autointitulat “aia drăguţă şi plinuţă”, înainte de-a fi catalogată astfel de oameni. Însă puţini ştiu cât de mult munceşte la sală blonda pentru formele sale atât de tonifiate şi de pronunţate, că îi face concurenţă cu succes surorii sale cu fundul celebru. Pictorialul o înfăţişează într-o hală părăsită, purtând îmbrăcăminte sumară sport şi pantofi cu toc înalt, jucându-se cu diferite elemente de décor precum gantere şi mingi sport, în ton cu tematica: let's get physical!

image

“Asta e pentru toţi urâcioşii de pe internet care nu par să poată să-mi recunoască eforturile zilnice la sală!”, este comentariul lui Khloe Kardashian alături de pozele neretuşate şi cele retuşate, care arată aproape identice, dovedind că vedeta chiar arată excepţional de bine şi cu fiecare parte a corpului lucrată intens. Pictorialul atât de sexy şi de provocator stă mărturie în acest sens…

image

FOTO COMPLEX MAGAZINERecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg