Kim Kardashian a îmbrăcat şi o a doua rochie care i-a aparţinut lui Marilyn Monroe

9 mai, 2022
Kim Kardashian Marilyn Monroe (1) jpg

În ciuda comentariilor negative, starleta insistă să ne demonstreze că ea e noua Marilyn.

Kim Kardashian a făcut o pasiune pentru garderoba legendarei blonde şi, după ce a defilat în celebra rochie în care Marilyn i-a cântat "La mulţi ani!" preşedintelui John F. Kennedy în 1962, acum a intrat în posesia unei noi piese vestimentare de colecţie.

Este vorba tot despre o rochie mulată fără mâneci, strălucitoare, dar într-o nuanţă de verde intens.

"Pentru a-mi completa seara după Gala MET, am avut onoarea să mă schimb în rochia Norman Norell a lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o la Globurile de Aur în 1962 - unde a primit Premiul Henrietta pentru Filmul Favorit la nivel mondial", a notat Kim Kardahian în dreptul unei suite de fotografii postate în mediul online.

Kim Kardashian a doua rochie a lui Marilyn Monroe jpg

Cum a descoperit această fabuloasă rochie? "În încercarea mea de-a găsi rochia Jean Louis cu mărgele cusute manual, pe care am purtat-o la gală, am descoperit că cei de la Casa de licitaţii Heritage deţineau celebra rochie verde cu paiete a lui Marilyn. Mai departe, am aflat în cercetările mele că cel care deţine acum Globul de Aur pe care l-a primit actriţa în acea seară nu era nimeni altcineva decât prietenul meu, Jeff Leatham. Am văzut toate astea ca pe un semn că s-ar fi aliniat astrele în favoarea mea. Va fi pentru totdeauna unul dintre cele mai mari privilegii ale vieţii mele să-mi pot pune astfel în valoare această Marilyn din interiorul meu, într-o noapte atât de specială. Mulţumesc, Heritage Auctions, Barbara Zwuig şi Jeff, pentru că aţi ajutat la crearea acestei amintiri", a mai scris Kim în postarea sa. 

Deşi postarea a strâns 5 milioane de like-uri, la fel ca cea anterioară, în care se dezvăluia ca "noua Marilyn" în rochia crem strălucitoare, sunt voci care o acuză pe Kim Kardashian că ar fi bagatelizat un item legendar şi că, prin purtarea lui cu lenjerie modelatoare pe dedesubt, n-a onorat cum se cuvine această piesă de colecţie în care Marilyn s-a dorit a fi îmbrăcată "ca şi cum ar fi dezbrăcată" - materialul deloc transparent lăsând, totuşi, corpul liber privirii, cu toate detaliile sale senzuale, prin simpla sa ţesătură fină.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg