Kim Kardashian a îmbrăcat şi o a doua rochie care i-a aparţinut lui Marilyn Monroe

9 mai, 2022
Kim Kardashian Marilyn Monroe (1) jpg

În ciuda comentariilor negative, starleta insistă să ne demonstreze că ea e noua Marilyn.

Kim Kardashian a făcut o pasiune pentru garderoba legendarei blonde şi, după ce a defilat în celebra rochie în care Marilyn i-a cântat "La mulţi ani!" preşedintelui John F. Kennedy în 1962, acum a intrat în posesia unei noi piese vestimentare de colecţie.

Este vorba tot despre o rochie mulată fără mâneci, strălucitoare, dar într-o nuanţă de verde intens.

"Pentru a-mi completa seara după Gala MET, am avut onoarea să mă schimb în rochia Norman Norell a lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o la Globurile de Aur în 1962 - unde a primit Premiul Henrietta pentru Filmul Favorit la nivel mondial", a notat Kim Kardahian în dreptul unei suite de fotografii postate în mediul online.

Kim Kardashian a doua rochie a lui Marilyn Monroe jpg

Cum a descoperit această fabuloasă rochie? "În încercarea mea de-a găsi rochia Jean Louis cu mărgele cusute manual, pe care am purtat-o la gală, am descoperit că cei de la Casa de licitaţii Heritage deţineau celebra rochie verde cu paiete a lui Marilyn. Mai departe, am aflat în cercetările mele că cel care deţine acum Globul de Aur pe care l-a primit actriţa în acea seară nu era nimeni altcineva decât prietenul meu, Jeff Leatham. Am văzut toate astea ca pe un semn că s-ar fi aliniat astrele în favoarea mea. Va fi pentru totdeauna unul dintre cele mai mari privilegii ale vieţii mele să-mi pot pune astfel în valoare această Marilyn din interiorul meu, într-o noapte atât de specială. Mulţumesc, Heritage Auctions, Barbara Zwuig şi Jeff, pentru că aţi ajutat la crearea acestei amintiri", a mai scris Kim în postarea sa. 

stanga
dreapta
Kim Kardashian Marilyn Monroe (4) jpg
Kim Kardashian Marilyn Monroe (2) jpg
Kim Kardashian Marilyn Monroe (6) jpg
Kim Kardashian Marilyn Monroe (9) jpg
Kim Kardashian Marilyn Monroe (8) jpg
Kim Kardashian Marilyn Monroe (7) jpg

Deşi postarea a strâns 5 milioane de like-uri, la fel ca cea anterioară, în care se dezvăluia ca "noua Marilyn" în rochia crem strălucitoare, sunt voci care o acuză pe Kim Kardashian că ar fi bagatelizat un item legendar şi că, prin purtarea lui cu lenjerie modelatoare pe dedesubt, n-a onorat cum se cuvine această piesă de colecţie în care Marilyn s-a dorit a fi îmbrăcată "ca şi cum ar fi dezbrăcată" - materialul deloc transparent lăsând, totuşi, corpul liber privirii, cu toate detaliile sale senzuale, prin simpla sa ţesătură fină.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg