Kim, pe covorul roşu alături de un prieten. Unde e Kanye West?

3 aprilie, 2017
The Daily Front Row Awards, Arrivals, Los Angeles, USA   02 Apr 2017 jpeg

Acum că a şi slăbit, a trecut şi peste teroarea din Paris şi căderea nervoasă a soţului, Kim şi-a reluat activităţile obişnuite: defilatul pe covorul roşu la diverse evenimente, în ţinute dintre cele mai revelatoare!

A apărut pe covorul roşu după mai multe luni de absenţă

Asta s-a întâmplat duminică noapte, când Kim s-a prezentat la Fashion Los Angeles Awards, eveniment în cadrul căruia a înmânat un premiu. Şi cum ştia că toţi ochii sunt asupra ei, Kim a ales să poarte o ţinută de-a dreptul spectaculoasă.

E vorba despre o rochie Givenchy, mulată, transparentă, fix pe stilul ei! Însă, ceea ce ne-a atras atenţia nu a fost neapărat apariţia ei stilistică, ci faptul că, la acest eveniment, a sosit însoţită de un prieten, şi nu de soţul Kanye West.

A venit însoţită de Mert Alas

O mişcare nu chiar bine gândită, dacă e să aducem în discuţie zvonurile recente privitoare la un iminent divorţ între starletă şi rapper. Totuşi, între timp, am aflat că bărbatul în cauză este un fotograf cunoscut, cu care Kim colaborează, aşa că nu e niciun pericol aici! Kanye era, cel mai probabil, acasă, îngrijindu-se de cei doi copii ai cuplului.

Cei doi au pozat, zâmbitori, pe covorul roşu

La acest eveniment, s-au prezentat şi Fergie şi Nicki Minaj, cu care Kim a relaţionat.

Nicki Minaj

Fergie Duhamel

foto: Hepta