Kristen Stewart, o divă-n devenire

6 iulie, 2010

Vedeta din Twilight este pe zi ce trece mai strălucitoare. Dacă odată aborda cu încăpăţânare un stil băieţesc, apărând în jeanşi şi-n tricouri chiar şi la premiere, vedeta s-a transformat foarte rapid într-un model de urmat pentru starurile de la Hollywood. Iată cum a evoluat stilul tinerei actriţe în decurs de cinci ani.

2005

În 2005, pe când avea doar 15 ani, actriţa avea un look de şcolăriţă, potrivit însă vârstei. Şi nu ne-am fi aşteptat ca lui Kristen să-i stea atât de bine cu plete blonde!

2008

În 2008, stilul lui Kristen era încă în faza de experiment. Modelul rochiei nu este cea mai fericită alegere pentru silueta ei, iar coafura este potrivită mai degrabă unei fete cuminţi, în nicun caz unei rebele cum se vrea actriţa.

2009

La un film nou, un look nou. În 2009, în timpul turneului de promovare a peliculei New Moon, Kristen se vrea băieţoasă şi, cu aceste haine, chiar reuşeşte să fie. Tunsoarea este şi ea nouă, dar şi culoarea părului.

2010 (februarie)

La premiile Bafta din februarie 2010, actriţa s-a conformat dress codului şi-a îmbrăcat o rochiţă Chanel. Observăm că vedeta devine adepta unui machiaj mai intens, care îi evidenţiază ochii.

2010 (martie)

După cum vedem în această fotografie de la Premiile Oscar, actriţa ştie să fie şi sexy. Modelul rochiei este foarte inspirat, iar coafura este la rândul ei potrivită. Kristen promite să fie una dintre premiantele de pe covorul roşu.

2010 (iunie)

Din nou în alb. S-ar părea că-n garderoba actriţei găseşti numai ţinute albe sau negre. Din fericire, aceste tonuri o prind foarte bine pe Kristen. Iar rochiţele mini fără un umăr sunt preferatele ei.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg