La 49 de ani, Pamela Anderson le face concurenţă tinerelor din noul "Baywatch"

17 mai, 2017
pamela jpeg

În vârstă de 49 de ani, fosta bombă sexy în costum de baie roşu din "Baywatch" începe să ne impresioneze cu un look simplu, renunţând la artificiile precum machiajul excesiv sau blondul pui cu multe extensii. De ceva vreme, Pamela este mai mereu la extreme. Ba apare într-o ţinută odioasă, criticată de toţi, ba ne uimeşte şi echilibrează balanţa.

A renunţat la machiajul strident şi acum este o "prinţesă".

Iată că de data aceasta, actriţa a fost super chic şi nu avem cum să nu o lăudăm, căci le-a eclipsat pe toate domnişoarele mult mai tinere de pe covorul roşu la Global Gift Gala din Paris. Este renumită pentru formele sale voluptoase, iar Pamela, la 49 de ani, a reaprins flacăra în inimile multor bărbaţi cu cele mai recente două apariţii ale sale. Ultima, de ieri seară, de la un eveniment care s-a desfăşurat la Four Seasons Hotel George V din Paris a fost de-a dreptul remarcabilă. Pamela a apelat din nou la sex-appeal-ul său de care este perfect conştientă şi a demonstrat că este din nou demnă de o apariţie în noul "Baywatch", îmbrăcând un compleu alb imaculat foarte modern.

Ţinuta purtată de Pamela a fost extrem de apreciată.

A înlocuit pentru o seară rochiile mulate, sau cu un decolteu generos, cu o fustă trei sferturi amplă şi o jachetă simplă, captând privirile prin decenţa outfitului. Pamela a arătat ca o Alba ca Zăpada modernă, combinând fusta cu pliuri cu o jachetă scurtă cu franjuri pe mânecă, pe sub care nu a purtat nimic. Şi ca toată ţinuta să fie şi mai dramatică, a optat pentru o pereche de sandale ivory cu barete şi cercei preţioşi, reducând machiajul la minimum.

Noul look o prinde de excepţie.

Se vede cu ochiul liber că Pamela a mai îmbătrânit puţin, dar încă se ţine bine pentru vârsta pe care o are, mai ales că noul look, mult mai natural, o avantajează. Probabil şi-a dat şi ea seama că machiajul strident, genele false, bronzul excesiv şi extensiile de păr o fac să pară şi mai în vârstă şi a renunţat la aceste accesorii inutile.

A fost senzaţia serii în această rochie cu paiete aurii.

Ca să fie totul şi mai picant, weekend-ul trecut Pamela a participat şi ea la premiera noului film "Baywatch", eveniment care a avut loc în Miami, Florida, iar apariţia sa a fost de nota 10. Diva s-a strecurat pe covorul roşu într-o rochie lungă  perfect croită pe corpul său. Outfitul preţios, care a acoperit totul în afară de decolteul frumos, a fost senzaţia serii, mai ales că Pamela a renunţat la orice fel de accesoriu şi aproape în totalitate la machiaj pentru ca această rochie să fie punctul de interes.

Foto: Getty, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg