Lady Gaga, fără lenjerie intimă pe covorul roşu! A riscat, dar a câştigat?

18 ianuarie, 2018
spl1639273 008 jpeg

Ce nu face o artistă pentru o apariţie fără cusur? Cu siguranţă, poate renunţa la a purta lenjerie intimă, dacă rochia cere acest lucru. Asta a făcut şi Lady Gaga, pentru o apariţie reuşită la... o cină în Milano!

Lady Gaga a avut o apariţie de neuitat

După atâtea probleme de sănătate cu care s-a confruntat anul trecut, Lady Gaga pare să-şi revenit. Şi-a reluat turneul european muzical  şi chiar apariţiile publice. Aseară, artista de 31 de ani a fost văzută la intrarea într-un restaurant pretenţios din Milano.

Fără lenjerie intimă!

Extravagantă cum o ştim, pentru o simplă cină, Lady Gaga a ales să poarte o rochie de seară, din catifea roşie, care prezenta decupaje îndrăzneţe, lăsându-i la vedere silueta perfectă. De altfel, graţie acestui ”amănunt” am putut sesiza că artista nu purta nici lenjerie intimă, pentru a nu strica – cel mai probabil – efctul vizual creat de acele decupaje în zona coapselor.

image

Ce-i drept, artista chiar şi-a făcut o intrare de zile mari cu această rochie. Nu ştim cine a creat-o, dar e clar că i-a venit ca turnată, Lady Gaga bucurându-se de o siluetă ca trasă prin inel, bine tonifiată. Nouă ne place, vouă?

image

Foto: SplashNewsRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg