Lady in red

21 mai, 2010
highres 00000401733262 jpeg

Blondă sau brună, îmi e totuna... dacă poartă roşu. O femeie sexy şi sigură pe ea nu poate da greş când îmbracă o rochie de culoarea focului. Atenţie însă! The little red dress este o ca o armă cu dublu tăiş: te face fermecătoare sau... penibilă. Inspiră-te de la ele!

Blondă sau brună, îmi e totuna... dacă poartă roşu. O femeie sexy şi sigură pe ea nu poate da greş când îmbracă o rochie de culoarea focului. Atenţie însă! The little red dress este ca o armă cu dublu tăiş: te face fermecătoare sau... penibilă. Inspiră-te de la ele!

Salma Hayek

Dac-ar fi o culoare, frumoasa mexicană ar fi cu siguranţă roşu! Nicio altă nuanţă nu-i pune mai bine în evidenţă tenul măsliniu şi frumuseţea exotică. Salma este adepta pieselor cu croială sexy, care să-i pună în evidenţă bustul, dar şi picioarele frumoase. Covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes a luat foc când şi-a făcut apariţia frumoasa vedetă.

image

Monica Bellucci

Atrăgătoarea italiancă nu este adepta ţinutelor în culori tari. Face însă o excepţie pentru roşu. Şi bine face, deoarece este nuanţa care-i subliniază cel mai bine celebrul sex-appeal. La premiera filmului Ne te Retourne Pas, de la ediţia de anul trecut a Festivalului de la Cannes, Monica nu a avut rivale pe covorul roşu. Poate doar pe Sophie Marceau.

image

Renée Zellweger

Cine-ar fi zis că o blondă cu tenul de porţelan poate fi o apariţie spectaculoasă în roşu? Renée ne arată că nu numai brunetele focoase se împacă bine cu această culoare. A dovedit-o la Festivalul de Film de la Berlin din 2009.

image

Penelope Cruz

Frumoasa spanioloaică ne dă, la fiecare apariţie a ei, o lecţie de modă. Dacă este cineva care arată de milioane într-un costum cu linie masculină de un roşu aprins aceea este Penelope. În iulie 2009, actriţa a captat toate privirile la premiera filmului Broken Embraces, în Londra.

image

Michelle Obama

Nicio Primă Doamnă care i-a precedat nu a fascinat atât de mult lumea modei. Şi asta pentru că Michelle nu se teme de culorile tari. O vezi purtând cu aceeaşi eleganţă rochii înflorate, buline şi ţinute în culori care-ţi iau ochii. Această rochie roşie a fost „vedeta“ unui dineu la Casa Albă, în luna mai.

image

Cameron Diaz

Actriţa este una dintre puţinele blonde de la Hollywood care „îndrăznesc“ să poarte roşu ori de câte ori au ocazia. Şi-i stă bine! Chiar dacă tenul ei şi această culoare cu personalitate nu sunt buni „prieteni“, Cameron are atitudinea necesară unei „lady in red“. Diaz şi-a pus în valoare picioarele kilometrice într-o rochiţă mini, la premiera filmului de animaţie Shrek Forever After.

Vezi aici cele mai frumoase apariţii în roşu!Recente pe Ok! Magazine

6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg
IQOS (1) jpeg
Beautik Haute Parfumerie (2) jpg
3 beneficii importante pe care colagenul ți le poate oferi jpeg
Afis Norman jpg