Lec┼úii de fashion ┼či lifestyle cu Alin G─âl─â┼úescu. Analistul de mod─â ├«┼či divulg─â secretele ├«ntr-un MasterClass

6 iulie, 2021
1 alin galatescu10 jpg jpeg

Vrei s─â ├«nve┼úi mai multe despre lumea crea┼úiei vestimentare, cum a evoluat moda ┼či de ce unele haine se potrivesc cu altele? Le po┼úi afla din cele 25 de episoade semnate de cel mai bun analist de mod─â, ├«mpreun─â cu cele "100 de Sfaturi practice".

Ideea de MasterClass a ├«nceput s─â prind─â tot mai mult contur ├«n zona de online ├«nc─â din 2019, cu un an ├«nainte de pandemie, c├ónd diver┼či speciali┼čti din toate domeniile ┼či-a pus la dispozi┼úie cuno┼čtin┼úele ├«n tot felul de sinteze ┼či cursuri filmate, oferite publicului contra-cost.

Dac─â ├«n Statele Unite e deja o cultur─â a MasterClass-ului, la noi el a func┼úionat mai mult ├«n zona artelor, cu predilec┼úie ├«n teatru ┼či oper─â, ┼či nu neap─ârat online!

stanga
dreapta
1 alin galatescu10 jpg jpeg
3 76 jpg jpeg
4 3c821221 667e 46de 98bc effe485f0d67 jpg jpeg
2 15259528 1405556806123488 2841768398248075274 o jpg jpeg

Dar iat─â c─â cei de la Life University Romania au profitat de momentul implement─ârii ├«nv─â┼ú─âm├óntului online din timpul pandemiei, care a crescut decisiv cererea de cursuri online, pentru a oferi publicului alternative de dezvoltare educa┼úional─â, interactive ┼či pl─âcute, ├«n domenii ca teatru, medicin─â, psihologie, televiziune, fashion, make-up, cooking ┼či chiar numerologie.

Cei care au r─âspuns afirmativ provoc─ârii sunt Maia Morgenstern, Dr. Rare┼č Simu, Eugen Popa, Dan Negru, Adina Buzatu, Mirela Vescan, Chef Samuel ┼či Anatol Basarab, c─ârora li s-a al─âturat ┼či Alin G─âl─â┼úescu, cu un MasterClass despre ÔÇ×Style, Fashion & TrendsÔÇť. Iat─â ce spune despre acest proiect inedit:

3 76 jpg jpeg

Cum ai ajuns la formula acestui MasterClass? Am ajuns la formula acestui MasterClass la ini┼úiativa Mirelei Vescan, care m-a propus celor de la Life University Romania ca pe cea mai potrivit─â persoan─â s─â discute despre Moda din Rom├ónia. Ei au cercetat c├óteva s─âpt─âm├óni, au ajuns la aceea┼či concluzie ┼či m-au contactat.

Masterclass-ul se adresează, în principal, femeilor de la 15-75 de ani.

Am preg─âtit masterclass-ul ├«n 2 s─âpt─âm├óni ┼či l-am filmat in 3 zile ÔÇô c├óte 10 ore continuu pe zi. Am tras aproape 30 de ore pentru cele 25 de episoade, la final rezult├ónd peste 7 ore de masterclass. A fost poate cel mai intens tur de for┼ú─â pe Fashion f─âcut vreodat─â la noi. A fost ca o sintez─â a tot ceea ce ┼čtiam ┼či cu spectrul aplicabilit─â┼úii imediate de c─âtre beneficiari.

Am fost ajutat de echipa ultra-profi de la Life-University Romania (coordonat─â de Marian Rujoiu), de Ioana Darie (cu analiza propriei garderobe) ┼či doamnele de la Atelier Bolero, Anca Bala┼č ┼či Ketty Nicolescu (cu crea┼úiile de ilustrare a Garderobei ideale); partenerii de la Nissa ┼či Depot 96 (cu trendurile pe vestimentar) ┼či cei de la Mussette ┼či Tezyo (cu trendurile pe ├«nc─âl┼ú─âminte); iar Aleha Toncea ne-a pus la dispozi┼úie propriul show-room pentru materialele de concept ┼či cele "100 de Sfaturi practice". A fost o oper─â colectiv─â de anvergur─â. Le mul┼úumesc tuturor pentru suport. Acest MasterClass este o premier─â ├«n Rom├ónia ┼či unul dintre pu┼úinele ├«n lume.

Cei care doresc s─â urmeze acest MasterClass de anvergur─â ÔÇô opera mea de sintez─â a 30 de ani de experien┼ú─â + updat─ârile de ultim─â or─â ÔÇô pot s─â ├«l g─âseasc─â ┼či s─â ├«l achizi┼úioneze pe:Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg