Lili Sandu, transformare incredibilă pentru o şedinţă foto. Vezi cum arată în postură de gheişă

24 septembrie, 2015
DSC 9312 copy jpeg

Lili Sandu a fost transformată într-o gheişă contemporană de prietenul ei, hairstylist-ul Adrian Perjovschi, în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

image image image image

„Ideea de a o transforma pe Lili Sandu în gheişă mi-a venit de ceva vreme, observând trasaturile ei uşor asiatice. Amândoi suntem atraşi de cultura japoneză, de yoga, spiritualitate şi mai ales de portul lor. A fost un shooting plin de entuziasm!“, spune Adrian.

Lili a fost mai mult decât încântată de această transformare radicală: „A fost o provocare frumoasă şi mă bucur mult că l-am pe inspirat pe Adrian Perjovschi, suntem foarte buni prieteni, aşa că m-am bucurat să fac parte din proiectul lui, este un om foarte talentat, profesionist şi cu multă imaginaţie.“

Trăsăturile naturale ale lui Lili Sandu au fost doar uşor accentuate de make-up artist-ul Cristina Barsan, care, prin jocul culorilor folosite, a reuşit să-i creeze vedetei un spectaculos look Asiatic.

Îmbrăcată într-un delicat kimono, în viziunea stilistului Eniko Szanto, machiată şi coafată în stilul tradiţional al gheişelor, actriţa a mărturisit că a reuşit foarte repede să intre în pielea personajului propus pentru această transformare radical, imaginându-se “undeva, într-o grădină japoneză, înconjurată de cireşi înfloriţi şi o muzică minunată.”Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG