Lui Hailey Baldwin îi e rușine cu stilul vestimentar al soțului ei, Justin Bieber

31 august, 2023

Când ea este atât de sexy și scoasă ca din cutie, iar el pare să iasă să ducă gunoiul, alăturarea lor stilistică la evenimentele mondene se bate cap în cap.

Hailey Baldwin Bieber si Justin Bieber   profimedia 0800825483 jpg

Justin Bieber s-a căsătorit cu o femeie de afaceri și model de succes, Hailey Baldwin, pentru care imaginea contează mult și se contabilizează în venituri consistente. Justin, care face bani din muzică, pare să nu pună preț pe imagine, cu toate că și în industria muzicală felul în care te prezinți contează mult.

De o vreme, când își face apariția la diverse evenimente, lui Justin Bieber pare să nu-i mai pese câtuși de puțin de aspectul său, preferând doar ținutele sport, lejere, chiar dacă ele contrastează puternic cu cele ale soției sale.

Recent, frumoasa lui soție de 26 de ani a semnat o colaborate cu Krispy Kreme pentru a promova un nou produs pentru linia sa de îngrijire a pielii, Rhode. Iar în august, Hailey Baldwin Bieber a anunțat că va lansa un nou tratament peptidic pentru buze cu o aromă de gogoașă glazurată cu căpșuni, care este inspirată de producătorii de gogoși, Krispy Kreme, iar în schimb, gogoșeria a decis să readucă gogoșile glazurate cu căpșuni.

Evenimentul de lansare a noului produs al lui Hailey Bieber a avut loc luni, în Times Square din New York, iar modelul s-a aranjat, cum o face de-obicei, și a îmbrăcat o rochie mini roșie fără bretele și sandale stiletto, având și o geantă roșie asortată.

Chiar dacă soțul ei, Justin Bieber, a fost prezent pentru a o susține, fanii nu au fost mulțumiți de apariția lui, tot cu hanorac, șapcă, bermude purtate mai jos de talie, cât să se vadă lenjeria intimă, șosete albe și o pereche de crocs galbeni. Un utilizator a comentat: „Cel puțin, poartă ceva decent pentru a-ți susține soția", în timp ce altul a scris: „Eu, una, aș fi supărată dacă le-aș arăta fetelor cel mai bun look al meu, iar după mine ar veni soțul meu în așa hal."

Desigur, vestimentația „tip Bieber” e deja recognoscibilă și faptul că a fost prezent la eveniment a contat mult atât pentru Hailey, cât și pentru afacerea ei. Însă chiar și ei i-ar plăcea ca el, măcar din când în când, să aibă o ținută care să rezoneze cu a ei. Cu atât mai mult cu cât și ea citește comentariile fanilor săi și e de-acord că și imaginea ar trebui să conteze pentru amândoi, nu doar pentru ea.

Mai mult, după ce a făcut act de prezență, Justin s-a urcat pe-o bicicletă și a dat o tură prin New York, după care, obosit, s-a așezat pe o bordură, oferindu-le paparazzi-lor poza zilei.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg