Mădălina Ghenea, fără Matei Stratan la un eveniment fashion din Milano!

22 februarie, 2018
madalina ghenea hepta 3412457 jpeg

După luni întregi în care reflectoarele au fost puse pe viaţa ei amoroasă, Mădălina Ghenea e pregătită să readucă la lumină cariera sa de model şi de actriţă. Zilele trecute, ea s-a prezentat la un show din cadrul Săptămânei Modei de la Milano.

Madalina Ghenea, singură la un show din Milano

Mădălina Ghenea vrea să nu mai lase viaţa amoroasă să-i umbrească viaţa personală! S-a întors în Milano, acolo unde se află agentul său, şi e pregătită să se reafirme în domeniul fashion. Primul pas a fost apariţia la o prezentare de modă din cadrul Săptămânei Modei de la Milano, unde a epatat cu o ţinută stylish!

image
image image

Îmbrăcată cu o camaşă lungă, albă, o pereche de cizme peste genunchi şi o haină cu puf alb, Mădălina a fost mai stilată ca oricând! Şi coafura lejeră, dar şi make-up-ul discret, au fost foarte bine alese de către tânăra mămică.

Madalina Ghenea şi Matei Stratan la Afrodite Awards 2017, în Roma, Italia.

Marele absent al serii a fost Matei Stratan, partenerul de viaţă al actriţei şi totodată tatăl fetiţei sale, Charlotte. În urmă cu aproape un an, Matei o însoţea pe Mădălina pe covorul roşu la un eveniment fashion din Italia.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg