Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, seducţie românească în alb şi negru

26 mai, 2022
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg

Faceţi loc! Intră în scenă divele născute în România şi care au făcut carieră în Italia.

Ambele sunt actriţe şi modele, au trupuri impecabile şi vieţi de invidiat şi, cel mai important, sunt românce!

Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia sunt nestematele care au lipsit de pe covorul roşu de la Cannes, în primele zile de festival, dar care îşi iau acum revanşa, iată, à la grande!

Sosite la începutul săptămânii pe Coasta de Azur, superbele românce şi-au bifat mai întâi obligaţiile contractuale, realizând shootinguri promoţionale şi reclame pentru diverse branduri partenere, pentru ca mai apoi să-şi facă apariţia în lumina bliţurilor de pe red carpetul desfăşurat în faţa Palais des Festivales, la premiera filmului "Elvis" - o nouă producţie biografie tributară regretatului Rege rock'n'roll.

La vederea lor, publicul s-a întrecut în aplauze şi ovaţii, iar fotografii s-au înghesuit să prindă cele mai bune cadre cu ţinutele lor absolut spectaculoase.

Catrinel Menghia a avut mai multe ocazii de-a se arăta publicului francez, la această cea e-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, defilând în trei ţinute memorabile: o rochie diafană liliachie, creaţie a designerului Zuhair Murad, o a doua verde smarald, foarte sculpturală, imaginată de creatorul indian Gaurav Gupta, şi o a treia neagră, ca de vestală romană.

Mult aşteptată a fost şi apariţia Mădălinei Ghenea, această Sophia Loren contemporană, care s-a vrut a fi un vis în alb sau chiar o mireasă pe "le tapis rouge" de la Cannes. Rochia sa de la Icon House L.A. a impresionat prin amploare, care i-a dat un aer de regalitate prin trena aceea atât de teatrală.

Ambele frumuseţi din România se află zilele acestea la Cannes împreună cu fiicele lor, Charlotte Stratan şi Caroline Léon, pe care le iau după ele şi le răsfaţă cât de mult pot.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg