Made in Romania: Elizabeth Hurley a făcut furori într-o creaţie românească

12 martie, 2015
elizabeth hurley 465734672 jpeg

Designerul de origine română Lorena Sârbu are din ce în ce mai mult succes printre starurile din afară, multe personalităţi feminine din muzică, film şi televiziune îmbrăcând creaţiile ei pe covorul roşu. Cel mai recent a făcut-o actriţa

Designerul de origine română Lorena Sârbu are din ce în ce mai mult succes printre starurile din afară, multe personalităţi feminine din muzică, film şi televiziune îmbrăcând creaţiile ei pe covorul roşu.

Cel mai recent a făcut-o actriţa britanică Elizabeth Hurley, prezentă luni la lansarea celui mai nou serial TV produs de canalul E!, ”The Royals”, eveniment care a avut loc la New York.

Actriţa britanică de 49 de ani a făcut furori într-o rochie albă delicată, midi, semnată de designerul român stabilit în America, Lorena Sârbu, ţinuta aleasă fiind parte a celei mai noi colecţii a acesteia, Resort 2015.

“The Royals” este cea mai nouă producţie E! Entertainment Television, cu referire la lumea regală britanică.

Elizabeth Hurley va interpreta rolul Reginei Helena, controversata soţie a Regelui Angliei, în showul care prezintă viaţa la palat, aşa cum se desfăşoară ea în spatele porţilor închise.

image